Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ronaldinho'nun müthiş gösterisi

SunBird

Öne çıkan mesajlar

İyi de olayı maça göre yorumlama maçta oradaki gibi sessiz ve rahat bir ortam yok yani ufak ayrıntılar ama önemli ayrıntılar.
şut vuruyorsun konsantre olman gerek.
show yapıyorsun konsantre olman gerek.
sen bu konsantre olayını maç esnasında 60-70 bin kişi içinde o maç psikolojisi içinde mi rahat yaparsın yoksa antrenmanda ve sessizlikte mi ;)

Hatırlıyorumda fb tv de zamanında van hooijdonk antrenmanda iken futbol topunun 2 - 3 cm büyüklüğündeki yuvarlak deliklere topu 4-5 kere üst üste uzaktan şut çekerek sokuyordu.
Van hooijdonk yapıyorsa ronaldinho fazlasını bile yapar ;)

ya bakın çok süper bi yetenek bu adam indirin kliplerini bi göz atın.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 07 Aralık 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
İyi de olayı maça göre yorumlama maçta oradaki gibi sessiz ve rahat bir ortam yok yani ufak ayrıntılar ama önemli ayrıntılar.
şut vuruyorsun konsantre olman gerek.
show yapıyorsun konsantre olman gerek.
sen bu konsantre olayını maç esnasında 60-70 bin kişi içinde o maç psikolojisi içinde mi rahat yaparsın yoksa antrenmanda ve sessizlikte mi ;)

Hatırlıyorumda fb tv de zamanında van hooijdonk antrenmanda iken futbol topunun 2 - 3 cm büyüklüğündeki yuvarlak deliklere topu 4-5 kere üst üste uzaktan şut çekerek sokuyordu.
Van hooijdonk yapıyorsa ronaldinho fazlasını bile yapar ;)

ya bakın çok süper bi yetenek bu adam indirin kliplerini bi göz atın.
eh be abi nike reklami bu ya hadi diregi her seferinde buldun direkten ayni yere nasi getiricen geriye dusmuyor, yukari kalkmiyor direk vurdugu yere geliyor imkansiz otesi biraz daha mantik:) bende seviyorum bu adami[signature][hline]Msn Space
MZ : Vimpir Sk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jabba, 07 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Fake değil siz heralde futbolla falan aranız yok..

Sergen yogisi bile 5 kere uzaktan minicik deliğe ard arda topu soktu nitekin hoydonkda aynı şeyi yapmıştı doğal yani onlar yaparsa bunun bunu yapması çok çok doğal..
evet biz futboldan anlamiyoruz[signature][hline]Msn Space
MZ : Vimpir Sk
Sosyal ağlarda paylaş

ronaldinho nun adının geçmesi bastan onyargıları kırıyo zaten inanırım ne yapıyo derlerse izlemedende olsa.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jabba, 07 Aralık 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
Fake değil siz heralde futbolla falan aranız yok..

Lafı ağzımdan kapmışsın.

Biraz daha fake diye tutturan olsaydı yazıcamtım bunu.

Ronaldinho' nun bu hareketlerine video edit, fake diyenin futboldan pek anladığını sanmıyorum.

Ronaldinho' nun bu gösterisi atv veya kanal d haberlerde de çıktı.
Ha haberlerde çıkması fake veya edit olmadığını göstermez.
Zaten haberlerde çıkmasına göre yorum yapmıyorum.

Yorumum
Bu adam çok teknik, çok güçlü ve şu an en iyi futbolcu.
Fiyatından belli oluyor herşey.
Hani farkı fiyatı derler ya o tarz.

Van Hooijdonk 3 kere üst üste aynı deliğe topu şut çekerek soktuysa Ronaldinho gibi bir futbol makinesi bunu hayli hayli yapar.

tekrar diyorum.
bu görüntülere fake diyen toptan zerre kadar anlamıyordur.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

bu fake yav neden mi tam ilk atisi yapmadan once topu sifir noktasina dusuruyolar yani top gozden kayboluyo ondan sonra atislar basliyo ve bu atislar boyunca da kamera uzaktan cekim yapiyo ki gercek olsa tek acidan vermezler yani adamin yapacagi belli derler 2 kamera daha fazla koyarlar.(01:36 dakikaya durdurup bakarsaniz anlarsiniz)

[Bu mesaj pegasus_end tarafından 07 Aralık 2005 21:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uzaktan çekmesinin nedeni kaleyi ve ronaldinho' yu 1 karede göstermek ve topun kale direğine vurduğunu daha sonra ronaldinho' nun göğüs ile stop ettirdiğini daha iyi gösterebilmek için.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

01:38 ve 01:42 arasını tek kare tek kare izleyin;
1. Top siliniyor ve geri geliyor.
2. Top 4 farklı açıya inip çıkıyor
3. Dönüş yaparken çarptığı noktadan değil, gitmesi planlanan rotadan ivme alıyor...[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi...
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi...

3000 oyunluk PC oyun arşivi...
İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi...
Sosyal ağlarda paylaş

http://rapidshare.de/files/7720639/boli.wmv.html
deki dosyayı indiriyoruz, görüntüyü tak ekran yapıyoruz, ve bize göre SOL kale direğinin yanına, KIRMIZI reklam panosunun oraya dikkatlice bakıyoruz, ilk denemede göremezseni merak etmeyin dikkatli bakın.

hiç bir yerden gelip var olan o topu zıplarken göreceksiniz, sonra orjinal videoyu açın, kalite daha kötü ama dikkatli bakın 1.45 de yine göreceksiniz. bir top yoktan gelip kale direğinin yanında var oluyor.

ronaldinho büyük topçu belki de en büyük topçu, buna lafımız yok da, fake se fakedir kardeşim diretmenin alemi yok eheah.

bu arada bunu ben bulmadım yabancı bir forumda gördüm, sırf size fake mi değil mi diye açıklayayım diye. buyrun izleyin.[signature][hline]

[Bu mesaj arc tarafından 07 Aralık 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...