BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 wallaha ne derseniz diyin ben sadece sazan beilrleyiciyim...[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 cık cık cık cık sabah sabah cok fena tongaya bastık :)[hline]Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 said: Berk, 02 Ağustos 2002 13:54 tarihinde demiş ki: Niye Bortherhood of Sazans oluyoda Sisterhood of Sazans olmuyo? ne gıcığınız var kızlara? Bence Fellowship of Sazans olsun borther diil brother. :P Ra_d : kıllı sazan veya Ra_d : kıllanan sazan yada Ra_d : kıl sazan. :)[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ayip lem drake koymus omzasina hade ben de koyuuym dedim ama bole ayip herife adam bi espiri yapmis herkes de koyup sicmasin... *!asabidir*[hline]-me- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Babacum la aramızda geçen konuşmalara dayanarak Sazan Kral ismini istiyorum :D ( ehe sazanlığımı sadece bu thread de değil bütün her yerde babacum a kanıtladım da biraz :D Ehe isimde aslan kral gibi oldu :) icabında film de cekeriz :D )[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Puahahh inat edip nerdeyse hepsine tikladim :) Ya adam üsenmemis kasmis yapmis ne diyim hll ya hehehehe[hline]Drake, 14 Temmuz 2002 13:25 tarihinde demiş ki: kedinin gozlerinde lens var! kirmizi cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 1. ye zati bakmadan atladım ehhe. 2. ye göre göre atladım dedim ayıp olmasın yapım icabı karizmayı çizmiyelim..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Aegean canım seç beğen al Aegean The Lord of Sazans Sazan King King Sazan King Aegean The Sazan Aegean The Sazan King Aegean Sazan Kral/Kral Sazan[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Ra_d hızlı yazmaktan. BonePartın hastalıından bendede var. :)[hline]I wanna stand with you on a mountain, I wanna bathe with you in the sea. I wanna lay like this forever, Until the sky falls down on me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Ahahaah ahah bende katıldım o 3 linkede tıklayanların arasına. Hangi köşe bizim köşe abi ? Çekileyim hemen oraya. Eehehe[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehuhe 00042 nolu üyemiz Berk :D[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Ben bi tane Aegean The Lord of Sazans alıyım bi de ortaya bi karısık :)[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 al anam heps i senin olsun[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Benim gibi sazana can feda dimi ehueh :) Valla alıyorum benden günah gitti koyuyorum imzama :)[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Vazgeçtim sazan king koycam hayır olur ya pepelek sinemacılık bölümü açar (:D) film cekeriz icabında diye :D[hline]By anti-socials, for anti-socials Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ok hoca seç beğen al[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Hadi geçmiş olsun :D[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Abi çekeriz bi film ayıbettin. Sazan The King. Senaryo yazarız kolay :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Cut!!! yanlıs Sazan the king değil Aegean the Sazan King şey olsun boyle amca sazan sazan kralımızın babasını yesin sonra sazan king maceradan maceraya atlarken buyusun gelissin o da sonra amcasını ham yapsın :D ya da bu senaryo daha guzel dunyayı her 2 sny de bir yeniden kesfetsin :D[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehuhehuhe loool :) süper sazaan :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Tamam olm öyle olsun farketmezki. Sonuçta hepimiz sazanız yani bu kavga niye :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 said: BabacumMostors, 02 Ağustos 2002 16:15 tarihinde demiş ki: ehuhehuhe loool :) süper sazaan :)[hline]DİKKAT !!! I seek deer yiyorsa tıklada göriiim laughs out out out loudly ueheuhe :)[hline]Aegean, The Sazan King By sazans, for sazans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 ehuhehuhe[hline]DİKKAT !!! I seek deer sazanlar için özel giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 e yani,buna anca bu yapilir kusura bakma[hline]Difference123456 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2002 bence bu film böle belgesel gibi bişii olsun böle microcosmos falan gibi.yani böle doğal halimizde çeksinler bizi. hatta soteye falan yatsınlar değişik atlayışlarımızı çeksinler.[hline]Cogito Ergo Sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar