Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizi çok seviyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Berk, 02 Ağustos 2002 13:54 tarihinde demiş ki:
Niye Bortherhood of Sazans oluyoda Sisterhood of Sazans olmuyo? ne gıcığınız var kızlara?
Bence Fellowship of Sazans olsun

borther diil brother. :P
Ra_d : kıllı sazan
veya
Ra_d : kıllanan sazan
yada
Ra_d : kıl sazan. :)[hline]Cogito Ergo Sum
Mesaj tarihi:
Babacum la aramızda geçen konuşmalara dayanarak Sazan Kral ismini istiyorum :D ( ehe sazanlığımı sadece bu thread de değil bütün her yerde babacum a kanıtladım da biraz :D Ehe isimde aslan kral gibi oldu :) icabında film de cekeriz :D )[hline]By anti-socials, for anti-socials
Mesaj tarihi:
Puahahh inat edip nerdeyse hepsine tikladim :)

Ya adam üsenmemis kasmis yapmis ne diyim hll ya hehehehe[hline]Drake, 14 Temmuz 2002 13:25 tarihinde demiş ki:
kedinin gozlerinde lens var! kirmizi cikmis
Mesaj tarihi:
1. ye zati bakmadan atladım ehhe.
2. ye göre göre atladım dedim ayıp olmasın yapım icabı karizmayı çizmiyelim..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Ra_d hızlı yazmaktan. BonePartın hastalıından bendede var.
:)[hline]I wanna stand with you on a mountain,
I wanna bathe with you in the sea.
I wanna lay like this forever,
Until the sky falls down on me...
Mesaj tarihi:
Cut!!! yanlıs Sazan the king değil Aegean the Sazan King şey olsun boyle amca sazan sazan kralımızın babasını yesin sonra sazan king maceradan maceraya atlarken buyusun gelissin o da sonra amcasını ham yapsın :D ya da bu senaryo daha guzel dunyayı her 2 sny de bir yeniden kesfetsin :D[hline]Aegean, The Sazan King
By sazans, for sazans
Mesaj tarihi:
bence bu film böle belgesel gibi bişii olsun böle microcosmos falan gibi.yani böle doğal halimizde çeksinler bizi.

hatta soteye falan yatsınlar değişik atlayışlarımızı çeksinler.[hline]Cogito Ergo Sum
  • Yeni Oluştur...