EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Adam evinin ismini kırmızı yazmış.Nasıl kırmızı yazılıyor?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Valla bilmiyorum ama rengarenk yazanda var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ham bi arastiralim[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ole walla benim kilici yaptirdigim adam rengarenk yazdi kilicin adini felan...dedim hoppa nasil? adam dedi a secret .. eh dedim..:p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 rgb hex kodlariyla yaziliyormus[hline]you don't like my shit. so sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 nedir o kodlar?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 2ser haneli r g ve b icin 16 sayilik duzeninde kodlar ornegin 0 red 0 green 0 blue hic renk yok siyah eder di mi siyah - #000000 aha boyle veya her renk full olursa beyaz eder.. beyaz - #FFFFFF ama olayin tam syntaxini hala cozemedim.. arastiriyorum bulunca buraya postlarim[hline]you don't like my shit. so sue me. [Bu mesaj Bronx tarafından 26 August 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: To get colored text what you do is prefix the text you want to color with a backslash, pound sign, and 6 hexadecimal digits, like this: #xxxxxx where x can be 0-9, and a-f. (I am hoping the backslash comes out but if not, it's the slash that goes upper left to lower right). the first 2x's indicate red, the second two green, the last two blue. Zero is minimum amount and ff is highest amount (if you know hex, it's 0-255 each for red, green, and blue - if you've done any web doodling this should seem pretty familiar). so ff0000 would be red, 00ff00 is green, 0000ff is blue. All zeroes is... uh... black I'm guessing, and therefore ffffff would be white. I expect if you want to put a colored string in the middle of a sentence you would reset color after, like this: hello #ff0000there#ffffff you Hope this helps and doesn't get too mangled in posting.... [hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Saolun. Bir de şunu sorayım. Bu eşya şeklindeki hayvanlar nasıl oluyor?Nasıl yapılıyor?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evi rename ederken ya da crafting sirasinda aletin ismini yazma ekrani ciktiginda isim yerine sunu yaz : #FF0000ALETINISMI #0000FFby Oveon burda ilk kisim aletinismi textini kirmizi, 2. kisimda by oveon kismini mavi yapar. diger bazi kodlar : FFFFFF - beyaz 000000 - siyah Fakat her html renk kodu calismiyor. calisanlar boyle bir kac tane. bi de FFCC32 de deneyebilirsin, ama mor yapmasi gerekirken sari yapiyorr.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 renkleri karıştırıp farklı renkler çıkartabiliyorsunuz[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar