Neferon7 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ankarda bi kahvaltı yapayım istiyorum ama dediğim gibi böyle şehir sesinden fln uzak olan bildiğiniz bir yer varsa buraya yazarsanız sevinirim . Ama kahvaltı masası da baya önemli bi ayrıntı :) . Şimdiden Teşekkürler...
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eğmir ama araban yoksa ulaşımı kolay değil.[signature][hline]rtc
Neferon7 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Valla abi dediim gibi ulasım kolay ve yakın olamsı lzm.. oyle pazar sabahı gelicem arkdasla kahvaltımı fln yapıcam sonra da sehre geri donmemiz lzm fln.. yani şöyle en fazla 1.5 saat te gidilecek bi yer olması lzm... Neyse saol genede..
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Araban varsa abant bile 1.5-2 saat ama araba yoksa Ankaranın piknik yapılabilecek alanlarına nasıl gidilir bilemiyorum :)[signature][hline]rtc
Neferon7 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Agbi olay piknik deil boyle cay bahcesi tarzında dicem ama oyle deil ya... bole golbasında mı ne milli park varmıs galba mesela oralarda yok mu dediim gibi boyle oturup cay icilebilecek kafe tarzı biyer ayrıca kahvaltılık fln da olucak yani oturulacak bi mekan ... ordan cıkınca da boyle biraz dolascak yesil mekan olsun ... deddiim oyle bisey aslında ;)
matematik Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2005 Armada'nın arkasında saklıbahçe var. Kahvaltı edebileceğiniz, yemek yiyebileceğiniz garsonların servis yaptığı bir bahçesi var. Ortam fena değildir. Sessizdir. Eskişehir yolu üzerinde olduğundan şehir merkezinden otobüsle yarım saatte Armadaya ulaşılabilir. Ulaşım için Odtü, Bilkent, Hacettepe dolmuş ya da otobüslerini ya da eskişehir yolu üzerinden giden Eryaman, Elvankent, Sincan vs otobüsleri kullanılabilir. Armada'dan saklıkente 5-10dklık yürüyüş mesafesi var. Ayrıca yanı başında ailelerin gidebildiği, arabayla girilebilen bir piknik alanı var.
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Papazın Bağına git kesinlikle o zaman.[signature][hline]rtc
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 saklıkent var aramadanın yanında[signature][hline]emrkck.blogspot.com
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eymir golu kesinlikle or-anda mukemmel bir yer her pazar gideriz ailemle[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Esenboğa-Çubuk yolunda Karagöl var...[signature][hline]Hatalıysam 155
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saklıkent çok güzel ailemle gitmiştim taavsiye ederim[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saklıbahçe olmasın o? saklıkent hani konserler felan oluyo ? o olmasın ? bi daha düşünün bakaym?[signature][hline]Kesinlikle yılın quote'u : Junr_Sx, 03 Ocak 2006 16:15 tarihinde demiş ki: aklını topla yanlıs adama çatıosun ultimayla doğduk aslan sen kendını kandırıyosun
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya ankarada kızılayda reklam panolarındaki yerler var mı harbiden :) oralar cok güzel görünüyor da.. altınpark mesela..
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ankarada öyle yerler var olmasına var da onlar Photoshop hilesi... oralar tam olarak öyle değil :p
Öne çıkan mesajlar