Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada doğada (göl+etrafı ağaçlık) ve ulaşımı kolay bir yer...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankarda bi kahvaltı yapayım istiyorum ama dediğim gibi böyle şehir sesinden fln uzak olan bildiğiniz bir yer varsa buraya yazarsanız sevinirim . Ama kahvaltı masası da baya önemli bi ayrıntı :) . Şimdiden Teşekkürler...
Mesaj tarihi:
Valla abi dediim gibi ulasım kolay ve yakın olamsı lzm.. oyle pazar sabahı gelicem arkdasla kahvaltımı fln yapıcam sonra da sehre geri donmemiz lzm fln.. yani şöyle en fazla 1.5 saat te gidilecek bi yer olması lzm... Neyse saol genede..
Mesaj tarihi:
Agbi olay piknik deil boyle cay bahcesi tarzında dicem ama oyle deil ya... bole golbasında mı ne milli park varmıs galba mesela oralarda yok mu dediim gibi boyle oturup cay icilebilecek kafe tarzı biyer ayrıca kahvaltılık fln da olucak yani oturulacak bi mekan ... ordan cıkınca da boyle biraz dolascak yesil mekan olsun ... deddiim oyle bisey aslında ;)
Mesaj tarihi:
Armada'nın arkasında saklıbahçe var. Kahvaltı edebileceğiniz, yemek yiyebileceğiniz garsonların servis yaptığı bir bahçesi var. Ortam fena değildir. Sessizdir.

Eskişehir yolu üzerinde olduğundan şehir merkezinden otobüsle yarım saatte Armadaya ulaşılabilir. Ulaşım için Odtü, Bilkent, Hacettepe dolmuş ya da otobüslerini ya da eskişehir yolu üzerinden giden Eryaman, Elvankent, Sincan vs otobüsleri kullanılabilir. Armada'dan saklıkente 5-10dklık yürüyüş mesafesi var.

Ayrıca yanı başında ailelerin gidebildiği, arabayla girilebilen bir piknik alanı var.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
saklıkent çok güzel ailemle gitmiştim taavsiye ederim[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...