Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 arkadaşlar bu konuyu herkes oynamaya müsait olduunda yazsın buraya ip sini versin bekleme süresini yazsın die açtım ö su an 3 kisiyiz ip 81.213.21.187 10 dakka beklioz herkes böle yazarsa okuyanlarda girebilir irc teki gibi ehe[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yanlız saati falan da yazmak gerek paticiğin saati geri bir hö diyince insanlar gelmez ki belki şansa. belki belli bir saat belirlenir o satte insanlar oturur bilgisayarının başına güzel güzel oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 şimdi boşum gelen gelsin biri gelene kadar burdayım ulaşmak için icq 268921327[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gelen gelsin saat 19.50 81.212.131.213[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bura pek bi işe yaramıo oynayacakların icq su zaten var bari konuyu kitleyinde bişey yazılmasın volfied den kitlemesini bekliyorum zaten işe yarayan konu deil[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 lancraft maclarinizi http://warcraft3r.cjb.net/ adresindeki lancraft bolumunde ayarlayabilir oynamak icin rakipler bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 siteye üye oldum ama hersey ingilizce neyse ingilizce bilioz ama sanırım tek üye benim[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 daha bugun actim 1. hafta ici turkce packi yuklucem 2. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ewt bende moderator oldum ehe[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar