semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur... [signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 DİEZDE GB ARIYORUM[signature][hline]:::İNSANLARI KAZIKLAMAK ERDEM DEĞİLDİR::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebraska Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 worrior earing +0 yada +1(2 tane) amulet of str +0 yada +1 (1 tane) roc+0 ya da +1 (2 tane) glassbelt ya da iron belt mirage sword +7 ya da +8 +8/15 str priest set diezde alinacaktir e-mail adresim [email protected] paticikten özel msglada atabilirsiniz. yukardaki itemlardan herhangi birini satiyorsaniz paticik pm ya da e-mail kullanin ltf. paticikten ilk gorusmeyi yaparsak daha memnun olurum [Bu mesaj Nebraska tarafından 05 Ocak 2006 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 beramusta ytl ile gb / item satıyorum ankaradayım hesaba yatırırım derseniz başka şehir de olur buradan pm atark ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLiez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cypher'da Satılık 66.xx lvl Orc Rogue itemli satılacaktır.. İtemler: 3x +7/Dex Shell 2x +6/Dex Shell 1x+6/Hp Shell 1xPriest pendant 1x Agate earring 2x+9 Ring 2x +9 Earring 1x+9 Belt 6 Adet 1500 + 300 + Dex + Attack Scrolları karısık 25 GB cash para. İlgilenen arkadasların Eskişehir'de bulunmaları veya gelmeleri şarttır.. Aksi taktirde Satış olmayacaktır ! Msn: [email protected][signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher < Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bana YTL ile char lazım ist içi.[signature][hline]ke'yi bıraktım sinirlerim bozulmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 cypher'da [email protected][signature][hline]ke'yi bıraktım sinirlerim bozulmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kokobil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 areste satılık 60 prıest oyun parası ıle satılacaktır veya 60 lık warrıorla takas edılecektır ızmır weya ıstanbul olursa sevınırım ılgılenenler msn [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaBoTJ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 selam arkadaşlar lvl 54 asasinimi lvl 59+ mage işe takas edicem beramusta üstü + dene +7 fp +7 takolar +6 ironcross bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExCeLLeNt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 BUYİNG +8 raptor Shell set +7/str toto +8 ARES DE YTL İLE ALINACAKTIR İLGİLENEN ARKADAŞLAR BURADAN VEYA MSN YE YAZABİLİR ... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: _stratavorious_, 31 Aralık 2005 02:45 tarihinde demiş ki: ARESDE OYUN PARASI İLE ALINIK: priest chitin+8/15 gaunlet priest chitin+8/15 boot priest chitin+8/15 pauldron priest chitin+8/15 pad priest chitin goblin pauldron priest chitin goblin pad [signature][hline]nick:stratavorious(shadow knight) nation:dönme :) clan:owned_by level:69 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 +7lupusu staf cristal belt emulet of health kolye +9hp 2tane kupe +9hp 2 tane yuzuk paper mage armorları hepsi +8 SATILIKTIR OJE NİCKLİ MAGE DE SATILIKTIR İTEMSİZ 168 K NP LEVEL 63 300 YTL[signature][hline]karakter: paper mage level:63 ırk: org:) np:168 k Clan justice KARAKTER SATILIKTIR ARTIK BIRAKIYORUM satin almak isteyen ler [email protected] sorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ares serverinde +65 lvl rogue itemsis satin almak istiyorum... oyun parasi veya item ile satmak isteyenler pm atsin veya [email protected]...... satilik helbreaker+7 ve +8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: JuSTBe, 02 Ocak 2006 14:51 tarihinde demiş ki: Cypherda +8 Raptor YTL Cinsinden Alınacaktır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ARES DE Raptor+8 YTL olarak alınacaktır... Ve diğer yüksek warrior itemleri .. Burdan pm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Diezde YTL cinsinden GB alınıcaktır ilgilenenler Paticikten msj atabilir[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan: DReaM ''Playing BUİLT_FOR_THE_KİLL in Cypher'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhenaten Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Beramusta iron necklace, warrior earring ve roc ytL ile aLınacakdır... +7 hell breaker ile takasda edilebilir veya +7 iron impact ile... [Bu mesaj Akhenaten tarafından 06 Ocak 2006 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
father Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: father, 04 Ocak 2006 11:52 tarihinde demiş ki: Areste satılık 61 lvl rogue ilgilenenler özel mesaj atsın (istanbul geneli öncelikli) cypher da 61+ lvl orc rogue ile takasa girebilirim ilgilenenler pm atsın!..[signature][hline]----1_VS_1 ---- ----61 LVL ---- ----136K NP---- ---- Orc ---- ---- Ares ---- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prenscharls Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Diez de YTL ile alınık ib+8 +7 veya 8 chitin set ve gb yada coins ilgilenenler [email protected] adresine mesaj atsın lütfen oyundayken pm de atılabilir[signature][hline]Nick prenscharls Server Dies lvl 6* Clan Realdream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Bjork, 05 Ocak 2006 12:28 tarihinde demiş ki: Ares de YTL ile +8 Raptor alıncaktır.... Pm den yazarsanız sevinirim... :) Msn : [email protected] [signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır Cypher daki lvl 60 wariror areste lvl 60 wariror la takas olur... [signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: RunLikeHell, 06 Ocak 2006 01:09 tarihinde demiş ki: Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır. msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Areste Ytl karşılığı Gb alınacaktır Fiyat olarak:5 ytl diyoruz Yuklu miktarda alınacaktır. Msn adresimi yazıyorum lutfen ilgilenen ark eklesin MSN:[email protected][signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar