KosPer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Areste Satılık (Oyun parası&Item): +8 HELL BREAKER +8 SCORPION SHIELD +8 DEFENDER OF THE LORD +8 MIRAGE SWORD +8 SMITH HAMMER +8 +7 PRIEST SHELLS WHITE DRAGON NECKLACE AMULET OF INTELLIGENCE WHITE-SILVER EARRING +7 IRON BOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 cypherda; cs+0 shard+8 shard+7 dual rol ıron belt dex+12 hp+1 earring dex+10 earring fp+8set +6/25dd helmet satılıktır [email protected](ankara)....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Takaslık - Iron bow+8 için - Ares - rogue chitin+8/15dex boots - rogue chitin+8/15dex helmet - 2x kekuri ring+3 - mirage+8 dagger - iron bow+7 seçiminizi yapıp pm atın (biliyorum tuhaf bir ilan) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 14:54 tarihinde, indream tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Areste Alınık giantix axe +7 Gb olarak alınıcaktır satmak isteyen arklar Ö.msj atsınlar Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberalone Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 SEELING LVL 61 %50 ROGUE DIEZ NICK=7i7aN_Gr 330 K NPS İTEMS 2X+8 CHITIN 2X+7 CHITIN ELF BELT WARIOR PENDANT 2XSILVER EARRING +0 ROL KEKURI RING +3 SEELING LVL 62 ROGUE OLIMPIA NCIK=(::::) ITEMS FULL +7/12 CHTIN ROGUE SHELL BOOT +6/10 SHARD +6 MIRAGE +7 SEELING LVL 63 PRIEST CYPHER NICK=MrsNeli ITEMS FULL SHELL +6/10 ROGUE SHELL PAD +1 2XPRIEST SHELL +1 ROGUE SHELL HELMET +1 LOBO VE LUPUS PENDANT CHITIN BOL MIKTARDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ares serverında satılık; 65.65 lvl Elmorad rogue 64.45 lvl Karus rogue Shard +8/80 Mirage dagger +8/80 Iron bow +8/80 Rogue chitin +8/15 dex set Ytl cinsinden satılıktır. Ciddi tekliflere açıgım [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Ares Serverinde GB = 3ytl Almak isteyen eskisehirliler pm atsin. Sehir disindan beni taniyip almak isteyenler gene pm atsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 diezde satilik: +8/15 rogue chitin boots c/o 18 gbs priest pendant elf belt +6/25 dd PLATE helmet +5/20 spear def FP helmet +8/15 rogue fp pauldron +8/15 rogue fp pads magic shield scroll sin dagger mp absorb oyun parasi yada warrior itemi ariyorum. ona gore teklif yapin. pm atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Xigenonda satılık Elmorad Rogue Assasin lvl 61 : ----mirage +6 +5 / plate +7 set , 34 000 np, yüklü miktarda para pazarlıksız 60 ytl,sadece ankara içine satılıktır. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 diezde satilik: +8/15 rogue chitin boots (satildi) priest pendant (satildi) elf belt +6/25 dd PLATE helmet +5/20 spear def FP helmet +8/15 rogue fp pauldron +8/15 rogue fp pads magic shield scroll sin dagger mp absorb oyun parasi yada warrior itemi ariyorum. ona gore teklif yapin. pm atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniTY_zoOom Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 61 LVL MASTER WARİOR REAL PARA İLE SATILIK İSTANBUL İÇİ GÜZEL OLUR İsTEYEN EKLESİN [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Areste Satılık lvl 60 %60 Karus Masterlı Mage =100 ytl oyun parası : 15-17 Gb arası oyun parası ilede olur ama her halu karda yüzyüze olması şartı ile. İlgilenen ark için msn adresim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_ferhat Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Beramus'da 62 LvL Priest Satılıktır. Nick : Spawn_Buff N.p : 91.xxx [email protected] [email protected] adreslerinden ulaşırsanız konuşup anLaşabiliriz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Areste Alınık giantix axe +7 Gb olarak alınıcaktır satmak isteyen arklar Ö.msj atsınlar Lütfen areste satlık lvl 63 rogue human bir kaç parça itemi var 400 ytl itemli lvl 62 priest human 200 ytl itemsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Diez serverında lvl 61 orc warrior satılıktır ilgilenenler [email protected] den bilgi ala bilir İstanbuldan olması şarttır. İst / Avcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ARES DE SATILIK ORC ROUGE 64.40 255np HUMAN WARRIOR 64.51 75 np ORC MAGE 62.20 HUMAN PRIEST 61.55 İTEMSIZ SATILIK ___________ARES DE________________ MIRAGE DAGGER+8 2 ADET ROUGE EARNING 3 ADET ROUGE SHELL HELMET+7 ROUGE SHELL PAULDRON+7 ROUGE SHELL BOOT+7 ROUGE SHELL PAD+7 WARRIOR SHELL PAULDRON+7 WARRIOR SHELL GAUNTLET+7 WARRIOR SHELL BOOT+7 ***************LYCON STAF+7*************** TOOT+7 ROL*1 WP*2 WE*1 BELT OF STR DTH+8 WREITH OF ERENION FLAME+8 *************LYCON HAMMER+8************** _________CYPER DA_____________________ SHARD +8 DUAL İRON NECKL İRON BELT SKELETON BELT ROUGE SHELL SET+8 RE+1 ROL+1 CS+0 _______________DIES___________________ ROUGE CHITINE SET+8 SHARD+8 MD+8 ares dıes beramus olympıa gb satılır. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ARES serverında YTL ile satılık CHAR Nick:Anastacia LvL:60 Job:ARc Mage Np : 78756 Not : Paticikte Daha önceden açılmış bir konu var Anastacia ile ilgili .O kişi ile yakından uzaktan bi ilişkim yoktur.Beni Tanıyan tanır bilen bilir.O yüzden charımı YTL ile satmayı düşünüyorum.CHARI ALACAK KİŞİ BARTINDAN OLURSA SEVİNİRİM AKSİ HALDE önce para sonra ac.cverilecektir. Not2:Artık acclerin mail adreside değişebildiğinden charı alacak kişinin bana güvenmesi lazımki karşılıklı anlaşalım bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.ekleyin konuşalım. CHAR KESİN OLARAK YTL OLARAK SATILACAKTIR FAKAT İYİ GB TEKLİFİ GELİRSE NEDEN OLMASIN? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Areste Satılık lvl 60 %60 Karus Masterlı Mage =100 ytl oyun parası : 15-17 Gb arası oyun parası ilede olur ama her halu karda yüzyüze olması şartı ile. İlgilenen ark için msn adresim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Arez'de Dual Mirage Dagger (+8), Iron Bow (+8) ile takas edilir. yine arezde amulet of goddes oyun parasina satilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ares serverında satılık; 65.65 lvl Elmorad rogue 64.45 lvl Karus rogue Shard +8/80 Mirage dagger +8/80 Iron bow +8/80 Rogue chitin +8/15 dex set Ytl cinsinden satılıktır. Ciddi tekliflere açıgım [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LostSouL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Chitin shield +6 Shard +8/80 Mirage dagger +8/80 Iron bow +8/80 Rogue chitin +8/15 dex set Ytl cinsinden satılıktır. Ciddi tekliflere açıgım [email protected] msn adresinden bana ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Cypherda ALINIK.. +8 IB Dual +8 Shard Dual Rol +0 IronNecklage +8 Rogue ShellSet Satmak İsteyenler ÖZelMesaj Yolu İle Ulasabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ARES ********* trade satılık dual mirage +8 glass belt yada dual roc anlasarak takas olabilir... ONUN DIŞINDA COINE VERIRMISIN GIBI TEKLIF VERMEYIN HAYIR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 areste alınık rouge uniq takıları(pendant harici). satmak isteyen varsa buradan buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 ----------ALINIK-------------- Cypher Mirage dagger +8 Shard +8 DD helmet 25 (hepsi olur) Rogue Shell Set YTL ile İst içi Ty --------SATILIK------------- Cypher 62 LVL Rogue Shadow Vain ttrippy İtemS: Rogue chitin Shell paudron +6/10 Rogue chitin pad +7/12 rogue chitin bot +7/12 rogue chitin helmet +7/12 rogue chitin gauntlet +7/12 Dual Mirage +6 +6 full dex takı (LLoıoooooooLLLL!!!:D) İst içi Ytl yada İst içi Ares hariç herhangi bir serverda az-çok itemli warrior yada bp 60++ Msn e giremiyorum bu aralar Pc yide açamıyorum o yuzden 0536-319-39-32 Sms atarsanız herkes mutlu olur :D çok bişi istemiyorum fiat olarak :D:D bu da temsili bir reSim (artist=S) [spo][/spo] [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 20:39 tarihinde, New tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar