ItemList Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ares'de ytl'ye satılık. rogue shell set +8/15 rogue chitin set +8/15 helmet +7 shard+8/80 dark vane +8 iron bow +8/80 hell breaker +8 raptor +8/80 warrior shell pauldron +8/15 2xrol 2xrogue earing 1xiron necklace 1xiron blet 1xglass belt 1xamulet of dextery 1xwarrior pendant 1xrogue +6/25 dd helmet + +8/80 mirrage dagger ve sınırlı sayıda gb (100 m ) sadece ve sadece ytl' ye satılıktır ozel mesajdan yazabilirsiniz ciddi olanlarla msn den görüşebiliriz abuk subuk tekliflerlede gelmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 itemlist sen ne salak adammişsin rol 0 100 ytl shard +1 teki 240 ytl seni döverler olm sana kısaca siktir git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 rol 100 ytl omfg !!! nasıl bu kadar ucuz olur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cyperde oyun parası ile char satacak varsa bana msn den ulaşabilir [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 areste lvl 60 carh almak istyiyorum satan arkadaşlar bana mesaj atsın mage olması mümkündür master olması önemli değil master yaparız oyun parası ile almak istiyorum!!! [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:21 tarihinde, LoRd_MsC tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 theprofessional sen çok mu akıllısın sanane isterse 1 milyara satar kendi malı değil hay allahım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ares serverinda 62 lvl rogue masteri acik itemsiz karus rogue ile takas yapilir. 62 yada 61 lvl olmasi dusunuluyo ilgilenenler bana burdan ozel msjla ulasabilir yada msn adresimden ulasabilir adana'dan olmasi onceliktedir. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 @theprof... itemlist sen ne salak adammişsin rol 0 100 ytl shard +1 teki 240 ytl seni döverler olm sana kısaca siktir git _____________________________ noobmusun nesin amk 500 ytl e satıom sana ne işine geliosa al aslanım gelmiosa sus zenginin malı zügürdün cenesini yorar böle işte shard +1 240 mış okuma yazmayı ören önce simdide uza... zzz not: noob o oha dedigin fiyatlardan dünya kadarda item sattım annayabiliomusun?= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 xigenonda ytl ile warrior shell set +7 .... +7 veya +8 raptor alınacaktır. ayrıca ares serverında ytl ile ... 62+priest (61 falanda olur) alınacaktır. ilgilenenler pm atsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RunLikeHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ares'te lvl 64.25 el morad warrior (itemsız,20k np) ytl karşılığı adana içi satılıktır. ayri olarak pauldron haric warrior shell set +7/12str yine ytl karsiligi satilir.set yaklasik 6 ayliktir. ayrıca oyun parası da satılır. msn:[email protected] önce ilanı okuyup sonra mesaj/mail atın.server,lvl vs. sormayın tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Derya_Su Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cyberda 63 level human battle priest ytl karşılığında satılık. bursa dışında olanlar lütfen eklemesinler. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 areste satilik human warrior 64 lvl 45 k np kasada 1 milyar para ve hesabinda 1000 kc 25 gunluk gold pre ciplak olarak satiliktir ytl veya areste itemli orc roque yada warriorla takas edebilirim istanbul ankara yada esk de elden satiliktir. gercekten ilgilenenler eklesin ytl olarak 450 m [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 areste oyun parası ile rouge earing yada rol veya roc alınacak bana pm atın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 aresde alınık rogue shell gauntlet+8 pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cypher da grade 2 sorwiwor clan lideri lvl 55 rogue yi olimpia da lvl 60 mage ile takas edecem bana özel den ulaşın rogue nin itemleri +7 ve +6 chitin set +7 mirage 1 kekuri ring +7 ve +8dex takılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 buying dual rogue earring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ist yada antalyada cypherda gerçek paraya item satan varsa beni bulsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oyun parasi ile alinik karus rogue 60+ master olmasi ozellikle. adana ici olmasi lazim bide yada burdan arkadasiniz varsa anlasiriz. burdan ozel msj atiniz ilgilenenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 areste goldring satılık; özellik: +10 def. +50 hp bonus +20 poison rezistans +10 magic rezistans dual rol,roc alacağım bana buradan ulaşın ltf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 diez de human rogue lvl60 full chitin +6 set +7 dual mirage dagger dual kekury ring +7+8 jewels +25 dagger def plate helm +20 spear def 175ytl [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 19:16 tarihinde, dominik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitutkum Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 lvl 61 mageye takas priest veya rgoue aranıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 xigenon serverinda ytl ile satilik istanbul veya konya'dan 63 %51 orc asasin 15x.xxx nps itemsiz olarak yalnizca ve yalnizca ytl ile satilacaktir ilgilenenlerin msn adresimi eklemelerini rica ederim [email protected] lütfen salakca tekliflerle gelmeyiniz.. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 areste satlık lvl 60 kasar hood itemsiz 150 ytl lvl 62 bayan character kasar hood itemsiz 250 ytl isteyen özel msj atsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 areste full item 68 lvl rogue 520k np $ bazından satcam eğer ilgilenen olursa alıs verişi sadece yüzyüze yapacaz kötü tekliflerle gelmeyin ciddi kişiler varsa ayrıntılı bilgiyi veririm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Rain Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 buying chitin shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar