Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Alanı Vol: 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
satılık :
60 mage (master acık) : 50 ytl
61 rogue (master acık): 60 ytl
acil ihtiyactan ötürü satıyorum bu char. ları. email adresini üstünüze alabilirsiniz. üstlerindeki itemlarla beraber ederleridir, pazarlık kabul etmiyorum. zaten cok uygun. takas yüzyüze yapılcaktır,bu yüzden ankaradan arkdslar bana ulaşsınlar.
[email protected]
Mesaj tarihi:
diezde roq fp dd+6 ve 3 parca sd+5 ler satılıktır ayrıca warıor shell +7 set ytl karsılıgında alınacaktır (istanbul olması sart)
msn: [email protected]

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 03:25 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
diez de lvl 66 paladin
+7 chitin set + chitin goblin pauldron
+9 hp takı seti
elemental necklace
+9 hp silah
spear ve dagger def shieldler
charda 1 milyar oyun parası ve 1000 kc bulunmaktadır

acil satılık ankara tercihli izmir ve istanbul ve antalya da olabilir.
fiyat :600 ytl
[email protected]
Mesaj tarihi:
beramusta item yada coın karsılıgı satılık level 61 human asasın ıtemsız (+7 fp set var sadece ) ytl karsılıgıda olur ucuz satıcam msn adresım [email protected] msn adresınden ulasabılır bu arada prıest dagger defans 25 cap alınır battle prıest ıcın
Mesaj tarihi:
areste satilik lvl 66 wariror 133k np
itelmler
shell helmet +8
shell pands +7
shell gaunlet +7
shell pauoldron +7
shell boot +8
2 we +0
2 roc +0
1 iron neckles
1 iron belt
1 chitin chield +6
raptor +8
hanguk sword +7
totamic spear +7
1priest pendant
kasada 100 gb
itemli yada itemsiz satiliktir ucuz tekliflerle gelmeyin tüm itemler legittir msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
selamlar,
diezde lvl 61 %30 assasin (kasar hood) charım var. bu char yaklaşık 2 senelik, hiç hile hurda yok. 10 dan fazla premium aldım, bileğimin hakkıyla kastım.
bu charı oyunda sağlam iteme & paraya yada lvl 61 tıpkı benimkisi gibi alın teriyle kasmış masterı açık human warriorla kafa kafaya takas etmeyi düşünüyorum.

şartlarım ise takas kesinlikle sanal ortamda olmayacak! istanbul içinde herhangi biryerde buluşup takasımızı yapıcaz.

bana ulaşmak için özel mesaj atmayın, sanal ortamda takas teklifi için gelmeyin istanbul içi buluşup takas etmek isteyenler gerek oyun içi para item gerek char bana msn ulaşıcaklar.

saygılar..
msn: [email protected]
Mesaj tarihi:
xigenon serverinda 63%57 90k np li orc asasin
ve yine ayni server 60 npsiz human asasin satılıktır.satis oyun parasi veya ytl üzerinden yapilacaktir iki charda itemsiz olarak werilecek olup hertürlü mail adresleri gizli soruları vs. mevcuttur iletişim icin msn ::: [email protected] :::
  • Yeni Oluştur...