New Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 beramusta goldbar gigantic axe +6+7 warrior chitin set +6+7+8 ytl ile alınıktır .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 satılık : 60 mage (master acık) : 50 ytl 61 rogue (master acık): 60 ytl acil ihtiyactan ötürü satıyorum bu char. ları. email adresini üstünüze alabilirsiniz. üstlerindeki itemlarla beraber ederleridir, pazarlık kabul etmiyorum. zaten cok uygun. takas yüzyüze yapılcaktır,bu yüzden ankaradan arkdslar bana ulaşsınlar. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 beramusta goldbar gigantic axe +6+7 warrior chitin set +6+7+8 ytl ile alınıktır .... msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keskin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cypherda lvl 60+el morad warrior alinir itemli veya itemsiz [email protected] buraya msg atabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diezde roq fp dd+6 ve 3 parca sd+5 ler satılıktır ayrıca warıor shell +7 set ytl karsılıgında alınacaktır (istanbul olması sart) msn: [email protected] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 03:25 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diez de lvl 61 priest(master) ve lvl 61 assasin(master) itemsiz ytl karsiligi satilik ilgilenenler [email protected] a mail yollasın lütfen iyi eglenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diez de lvl 66 paladin +7 chitin set + chitin goblin pauldron +9 hp takı seti elemental necklace +9 hp silah spear ve dagger def shieldler charda 1 milyar oyun parası ve 1000 kc bulunmaktadır acil satılık ankara tercihli izmir ve istanbul ve antalya da olabilir. fiyat :600 ytl [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilside Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 areste 60 lvl master acılmamıs prıest satıılıktır(ytl ile)ulasmak ısteyenler burdan pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkReIgn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xgenon'da rogue chitin shell +7 veya +8 set ytl karşiliği alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sophokles Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beramusta item yada coın karsılıgı satılık level 61 human asasın ıtemsız (+7 fp set var sadece ) ytl karsılıgıda olur ucuz satıcam msn adresım [email protected] msn adresınden ulasabılır bu arada prıest dagger defans 25 cap alınır battle prıest ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 areste satilik lvl 66 wariror 133k np itelmler shell helmet +8 shell pands +7 shell gaunlet +7 shell pauoldron +7 shell boot +8 2 we +0 2 roc +0 1 iron neckles 1 iron belt 1 chitin chield +6 raptor +8 hanguk sword +7 totamic spear +7 1priest pendant kasada 100 gb itemli yada itemsiz satiliktir ucuz tekliflerle gelmeyin tüm itemler legittir msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmOnRa7 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olimpia da satilik roc rol we cs lycoan staff iron neckles iron belt glassbelt .......... ........ [email protected] %100 legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ares'de ytl'ye satılık raptor +8/80 iletişim: [email protected] ayrıyeten gold bar tanesi 4 ytl toplu alimda misal 100 gb + indirim yapılır onun dısında olmaz abuk subuk tekliflerle gelmeyin iletişim [email protected] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:52 tarihinde, ItemList tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beramusta ytl ile gold bar alınacaktır eskişehir içinden olması rica oolunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tears Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 selamlar, diezde lvl 61 %30 assasin (kasar hood) charım var. bu char yaklaşık 2 senelik, hiç hile hurda yok. 10 dan fazla premium aldım, bileğimin hakkıyla kastım. bu charı oyunda sağlam iteme & paraya yada lvl 61 tıpkı benimkisi gibi alın teriyle kasmış masterı açık human warriorla kafa kafaya takas etmeyi düşünüyorum. şartlarım ise takas kesinlikle sanal ortamda olmayacak! istanbul içinde herhangi biryerde buluşup takasımızı yapıcaz. bana ulaşmak için özel mesaj atmayın, sanal ortamda takas teklifi için gelmeyin istanbul içi buluşup takas etmek isteyenler gerek oyun içi para item gerek char bana msn ulaşıcaklar. saygılar.. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben ares veya başka serverde 60+ char alacagım isteyen msnye gelsin oyun parası ile alacagım [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ares de hertürlü item bulunur yasal olarak legit %100 garantili itemler +8 shard +8 raptor +8ms +8 lycon staf +8 mirage dagger +8 shell set warrior rouge vs takilar rol roc we wp iron neckl vs herturlu item legit olarak bulunur [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beramusta gold bar gigantic axe +6+7 hanguk sword +6+7 warrior chitin +6+7 warrior fp set +8 alınıktır msn:[email protected] sms: 0536*319*39*32 om : new Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunder_bird Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ares de her itemin +8 i mevcuttur eskiler bilir söylemeye gerek yok geri döndüm [email protected] +8 e basılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SellGoldBar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cypherda ytl karşılığı satılık rouge shell set +8/15 dex dual shard +8/80 iron neck skeleton belt rol +1 ve rol +0 rouge fp 25 dd priest pendant elf belt lycaon staff +8 chitin shield +0 rom [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brujah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 areste ytl karsılıgı satılık 62 lvl car shell pauldron,pad,boot +6 chitin helmet +7 raptor +7/70 takılar +9 +10 karışık [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 areste lvl 65 lvl 255bin+ nation point human arc mage character itemsiz olarak satilmaktadir .. ilgilenenler [email protected] mail adresine mail ile tekliflerini belirtirlerse sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 diezde 61 mage cypherda dual +8 mirage karşılıgı takas edilir...!! charın bütün bilgileri mevcuttur [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:49 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @thunder_bird:iki yıla yakın oldu o dediğin itemların 10da 1ini yapamadım sen çözmüşsün işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 xigenon serverinda 63%57 90k np li orc asasin ve yine ayni server 60 npsiz human asasin satılıktır.satis oyun parasi veya ytl üzerinden yapilacaktir iki charda itemsiz olarak werilecek olup hertürlü mail adresleri gizli soruları vs. mevcuttur iletişim icin msn ::: [email protected] ::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar