KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 From KaKsi Arkadaşlar pazar alanı kurallarımız gayet açık ve nettir. 1-) Gereksiz mesajlar atmayınız. 2-) Pazarlığınızı PM ile yapınız. 3-) 3 günü geçen mesajların silineceğini biliniz. 4-) Mesajlarınızı kısa ve öz yazınız. 5-) Caps kullanmayalım ve yazım kurallarına dikkat edelim. Okuyan insanlar kör değiller biliyorsunuz... From Burial Pazar alanında herkes istediğini alır yada satabilir.Satılan itemlerin,charların vs... ne PatiKO Alan Yetkilileri ile ne de Paticik Genel Yöneticileriyle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur! Bu yüzden müdahele etme hakkımızda yok.Eğer şüphelendiğiniz bir durum varsa bunu bizlere değil lütfen KO offical forumuna yada costumer supporta şikayet ediniz.Bizler sadeca PatiKO Alan yetkilileriyiz.Oyunda mod,gm yada admin değiliz. Teşekkürler.... Genel Kurallar Pazar Alanı içinde geçerlidir [signature][hline]Alterac & Oriole [Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
fyasa2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Areste 60lvl kasar hood satılıktır. Çıplak olarak vereceğim. Oyun parası ile satıyorum. Ilgileneler pm den ulaşabilir. Nick: Rivendell
ceon1 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Beramusta Level 65 Arc Mage Np:22.000 İzmir içi öncelikli YTL karşılığı satılıktır İletişim:[email protected]
Cerberus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 cypherda lvl 60 Karus Assasin Dies,Ares Veya Xn serverlerınde lvl 60+ HUMAN WARRİOR ile takas edilecektir..Charımın Özellikleri Elf Belt,Skeleton[kolye],+6 shard,+7 Mirage,+6 dd helmet fp,+6 shell pauldron,+6 shell pads,+8 shell boots Ve 153K Np .ye Sahiptir..İlgilenenler.. [email protected] ekleyip görüsebilirler [Sanırım Yanlıslıkla Baska Yere GÖnderdim Pardon ÖZr Dilerım :Pp][signature][hline]Schweps..
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / BronX Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected]
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 diez serwerinde takasla roc(dual) +0 iron nacklate +0 iron belt +0 alınacaktır ilgilenenler oyundan yada msn [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz hepsi bir kişide olursa memnun olurum tek tek wermek istemiyorum itemlerimi
fyasa2002 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Areste 60lvl Kasar Hood satılıktır. Çıplak olarak verilecektir. İzmir içi önceliklidir. Oyun parası olarak ödeme yapılacaktır. Ulaşmak isteyenler [email protected] msn adresimden ulaşabilirsiniz. Id: Rivendell
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ARESDE OYUN PARASI İLE ALINIK: priest chitin+8/15 gaunlet priest chitin+8/15 boot priest chitin+8/15 pauldron priest chitin+8/15 pad priest chitin goblin pauldron priest chitin goblin pad[signature][hline]nick:stratavorious(shadow knight) nation:dönme :) clan:owned_by level:68 np:up up up :P server:ares durum:go go go 70 :D
Tears Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Merhaba yaklaşık 6 aydır üstümde bulunan ELF BELT imi satmaya karar verdim iyi fiyat veren olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. Server Diez[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür.. Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI
arthas_sw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 lvl 62 rouge areste ilgilenenlerin tekliflerini bekliyorum itemleri sadece elinde bi ib +7 si var baska bisi yok[signature][hline]nick: Arthas_sw Level: nOOb Np:Çooook :D Clan: Canım nere isterse... Server:Ares Irk:Tabiki humans
Reflective Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Beramusda +7 12 crimson helmet +7 12 crimson Robe +7/56 salamender staff Spell of impact lvl 3 dd 25 helmet 2x +6/10 crimson boots Thunder blast Crystal goblin pad pm me fast[signature][hline]Ko 4 EveR
semihgunes Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır...[signature][hline]Server:Ares / Cypher Nick:Xaar_tr / _AnGeR_ Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero Clan:Simdilik yok / Aresteki char satılık yada takas edilir msn:[email protected]
bronx01 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ares server ında enion bow chitin bow scorpion bow +6 ve üstü şeklinde alınmaktadır satış karşılıklı ve ytl cinsinden olacaktır ilgilenenler:[email protected]
morchaylt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ares'de Talia of Lesath Ve Barrakia dişi olan .. Inn_Hostess'e pm atarsa sevinirim. Inn_Hostess
Mach Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 BERAMUSTA Helbreaker +6 üstü Mirage Seword +8 Yada iron impact +8 bu sihalardan biri ytlile alınacaktır tercihim iron imapctten yana
eragorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ares de satılık 61 LVL Kaşar :D 25 gb. ıtemsız. Char Vidoq'dur.[signature][hline]Server : Ares gerisi yalan.
salihb Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 yeter artık beyler orc warrior istiom lvl 60 karşılıgında lvl 61 okcuvercem tabi isteyen varsa 61 mage de olur veya charı 200m satıyorum iteli +6 set chitin +6 iron bow 2 tane ring var acil şubatta askerim ulennnnn
ozannn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ares te lvl60+ rogue veya warrior aranmaktadır. Fiyat uygun olursa itemli, yoksa itemsiz tercihdir.. Satanlar pm atarsa sevinirim.
SellGoldBar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Beramus,Xigenon ve cypherda YTL karşılığı satılık gb ve item.Ayrıca Diezde 64 lvl karus mage 156 k np ilgilenen arkadaşlar burdan pm atabilir...
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Areste Ytl karşılığı Gb alınacaktır Fiyat olarak:5 ytl diyoruz Yuklu miktarda alınacaktır. Msn adresimi yazıyorum lutfen ilgilenen ark eklesin MSN:[email protected][signature][hline]Nick:SOLDIER_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Rogue Level:5x Clan: Yokk NP:100
monur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 diesde alınık asasin item. ne varsa asasine gore ytl ile alcam. msn ekleyip yazın bana msnim: monurbozkurt@hot.. anlaşması kolay yeterki bi fiyat belirleyin ve soleyin. özellikle dagger lazım sağlam. msjlarınızı bekliom
Zayl Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 beramusta 60+ char(rogue veya warrior] aranıyor ytl ile veya yine beramusta 60 masterı yapılmış paladinle takas edilir charın karus olma zorunllugu vardır yüzyüze alınacaktır her kosulda[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar.
artet34 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ares ytl ile alınık rogue itemleri (belt ring earing vb uniq item) shell set +8 dual shard +8 vb diğer ürünler (yalnız rogue) (istanbul içi kısa ve güvenli olacaktır) satılık malzemenin açık özelliklerini ve ytl değerleri hakkında bilgi verirseniz ticareti kısa sürede bitirirz.[signature][hline][email protected]
RunLikeHell Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir. Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır.
ChamurS Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Cypher da Deaht_knight satılıktır arkadaslar .. Oyunun en iyi rogue lerden deaht oyunu bırakcagını soyledı ve charını satmaktadır almak ısteyenlerın [email protected] adresınden ulasabılırlerchar (YTL)olucaktır nick:deaht_knight clan:yok np:250k lvl:61 oyunun bu en iyi rogue sına sahıp olmak için MSn:P
Öne çıkan mesajlar