Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Alanı Vol: 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
From KaKsi

Arkadaşlar pazar alanı kurallarımız gayet açık ve nettir.

1-) Gereksiz mesajlar atmayınız.
2-) Pazarlığınızı PM ile yapınız.
3-) 3 günü geçen mesajların silineceğini biliniz.
4-) Mesajlarınızı kısa ve öz yazınız.
5-) Caps kullanmayalım ve yazım kurallarına dikkat edelim. Okuyan insanlar kör değiller biliyorsunuz...

From Burial

Pazar alanında herkes istediğini alır yada satabilir.Satılan itemlerin,charların vs... ne PatiKO Alan Yetkilileri ile ne de Paticik Genel Yöneticileriyle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur! Bu yüzden müdahele etme hakkımızda yok.Eğer şüphelendiğiniz bir durum varsa bunu bizlere değil lütfen KO offical forumuna yada costumer supporta şikayet ediniz.Bizler sadeca PatiKO Alan yetkilileriyiz.Oyunda mod,gm yada admin değiliz.

Teşekkürler....

Genel Kurallar Pazar Alanı içinde geçerlidir

[signature][hline]Alterac & Oriole

[Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Aralık 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cypherda lvl 60 Karus Assasin Dies,Ares Veya Xn serverlerınde lvl 60+ HUMAN WARRİOR ile takas edilecektir..Charımın Özellikleri

Elf Belt,Skeleton[kolye],+6 shard,+7 Mirage,+6 dd helmet fp,+6 shell pauldron,+6 shell pads,+8 shell boots Ve 153K Np .ye Sahiptir..İlgilenenler..

[email protected] ekleyip görüsebilirler [Sanırım Yanlıslıkla Baska Yere GÖnderdim Pardon ÖZr Dilerım :Pp][signature][hline]Schweps..
Mesaj tarihi:
Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz[signature][hline]Server:Ares / Cypher
Nick:Xaar_tr / _AnGeR_
Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero
Clan:Simdilik yok / BronX
Aresteki char satılık yada takas edilir
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
ARESDE OYUN PARASI İLE ALINIK:
priest chitin+8/15 gaunlet
priest chitin+8/15 boot
priest chitin+8/15 pauldron
priest chitin+8/15 pad
priest chitin goblin pauldron
priest chitin goblin pad[signature][hline]nick:stratavorious(shadow knight)
nation:dönme :)
clan:owned_by
level:68
np:up up up :P
server:ares
durum:go go go 70 :D
Mesaj tarihi:
Merhaba yaklaşık 6 aydır üstümde bulunan ELF BELT imi satmaya karar verdim iyi fiyat veren olursa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler.
Server Diez[signature][hline]Asker vurulduğunda değil, unutuldugunda ölür..

Nick: SouL_ - Lv: 62 - Nation: El Morad - Server: Diez

DÜNYANIN EN GÜZEL KADINI
Mesaj tarihi:
lvl 62 rouge areste ilgilenenlerin tekliflerini bekliyorum itemleri sadece elinde bi ib +7 si var baska bisi yok[signature][hline]nick: Arthas_sw
Level: nOOb
Np:Çooook :D
Clan: Canım nere isterse...
Server:Ares
Irk:Tabiki humans
Mesaj tarihi:
Beramusda
+7 12 crimson helmet
+7 12 crimson Robe
+7/56 salamender staff
Spell of impact
lvl 3 dd 25 helmet
2x +6/10 crimson boots
Thunder blast
Crystal goblin pad
pm me fast[signature][hline]Ko 4 EveR
Mesaj tarihi:
Areste saılık lvl 61 mage char itemli ve ytl cinsinden satılıktır msn nim imzamda var bana oradan ulasabilirsiniz

Ayrıca full chitin shell +6/10 ve raptor +7 veya +8 alınır...[signature][hline]Server:Ares / Cypher
Nick:Xaar_tr / _AnGeR_
Lvl:6x ARCHMAGE / lvl:6x Berkserker Hero
Clan:Simdilik yok /
Aresteki char satılık yada takas edilir
msn:[email protected]
Mesaj tarihi:
yeter artık beyler orc warrior istiom lvl 60 karşılıgında lvl 61 okcuvercem tabi isteyen varsa 61 mage de olur veya charı 200m satıyorum iteli +6 set chitin +6 iron bow 2 tane ring var acil şubatta askerim ulennnnn
Mesaj tarihi:
Areste Ytl karşılığı Gb alınacaktır Fiyat olarak:5 ytl diyoruz
Yuklu miktarda alınacaktır.
Msn adresimi yazıyorum lutfen ilgilenen ark eklesin
MSN:[email protected][signature][hline]Nick:SOLDIER_TR
Server:Ares
Nation:El Morad
Job:Rogue
Level:5x
Clan: Yokk
NP:100
Mesaj tarihi:
diesde alınık asasin item. ne varsa asasine gore ytl ile alcam. msn ekleyip yazın bana msnim: monurbozkurt@hot.. anlaşması kolay yeterki bi fiyat belirleyin ve soleyin. özellikle dagger lazım sağlam. msjlarınızı bekliom
Mesaj tarihi:
beramusta 60+ char(rogue veya warrior] aranıyor ytl ile veya yine beramusta 60 masterı yapılmış paladinle takas edilir charın karus olma zorunllugu vardır yüzyüze alınacaktır her kosulda[signature][hline]Büyü sanatı gizemlidir ve genellikle yanlış anlaşılmıştır. Necromancer olarak kendimiz ne aydınlığa ne de karanlığa teslim etmişizdir ve kendi dünyamızın dışındaki insanlar sanatımızı yine de kara sanat olarak nitelendiriyorlar.
Mesaj tarihi:
ares ytl ile alınık

rogue itemleri (belt ring earing vb uniq item)
shell set +8
dual shard +8
vb diğer ürünler (yalnız rogue)

(istanbul içi kısa ve güvenli olacaktır) satılık malzemenin açık özelliklerini ve ytl değerleri hakkında bilgi verirseniz ticareti kısa sürede bitirirz.[signature][hline][email protected]
Mesaj tarihi:
Ares'te lvl 64 @25% el morad warrior ( itemsız,20k np) Adana içi satılıktır.Şehir dışına satış ancak Adana içinden bir aracı ayarlanması veya bana 100% güvenmeniz durumda düşünülebilir.

Ayrıca sınırlı miktarda oyun parası da satılır.
Mesaj tarihi:
Cypher da Deaht_knight satılıktır arkadaslar ..
Oyunun en iyi rogue lerden deaht oyunu bırakcagını soyledı ve charını satmaktadır almak ısteyenlerın [email protected] adresınden ulasabılırlerchar (YTL)olucaktır
nick:deaht_knight
clan:yok
np:250k
lvl:61
oyunun bu en iyi rogue sına sahıp olmak için MSn:P
  • Yeni Oluştur...