sefa1234 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şifre deişt i yanlış dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 e baktııık ta hem bu konuyla ilgili defalarca başlık açıldı hem de öyle bi şekilde yamışsın ki ne bi cevap istiosun ne yardım...[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 al biri daha[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dön bi daha bakayım[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 aa ne tesadüf bu topicten bi tane daha var http://forum.paticik.com/view.php?id=171046 nefr gel sana kurban bulduk koş koş ^^[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ [Bu mesaj Aware3___ tarafından 06 Ocak 2006 14:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeST_BaNG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 pls try again later!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar