Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Garantisi dolmuş MuVo^2 1.5GB var elimde bir adet. Firmwaresel bir arızası var aletin. Ancak bilgisayar tanımadığı için bir şey yapamıyorum. SmartScan error veriyor ve sürekli olarak kendisine reset atıyor. Creative'in kendi web sitesinden işe yarar bir bilgi edinemedim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 tamirciye götür...aldıııın yere bi sor belki onlar yardımcı olur... yada yenisini al başın şimdiden sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Creative Zen'in 40GBlık modelini aldığım gün bana küsüp bozuldu zaten alet. Yaptırabilirsem bir arkadaş faydalanacak işte. Umarım sadece yazılımsal bir problemdir. Eğer öyleyse ben de halledebileceğim. Aldığım yere de sormak nasip olmadı henüz. Benim tembelliğim yüzünden. Ama kendi başıma yapamazsam en iyi fikir oradan başlamak olacak. Teşekkürler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hmm flash üstündeki bilgi uçmuştur muhtemelen. Eğer donanımsal bir arıza meydana gelmemiş ise tekrardan yüklerler sanıyorum ki ama senin bunu normal bir pc aracılığıyla yapman pek olası değil tabi.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 İçindeki minidisci çıkartıp, profesyonel bi fotoğraf makinası aracılığıyla formatlayıp yerine taktıktan sonra firmware'i kendim yüklemeyi deneyeceğim. Donanımsal bir arıza yoksa çalışması lazım. Dün gece konuyu açtıktan sonra geldi bu fikir aklıma.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Creativelerde sürümsel bir problem bu. Örneğin usb donanımı güvenle kaldır olayını yapmadan cart diye çekerseniz aygıtı system eror verip scan disk isteyecektir. Yeni sürümünü yükleyip çalıştırın düzeliyor. Ama bilgilerin yarısı kaybolabiliyor.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar