Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ankara'da normal ipod 20gb'lık bulamayınca istanbul'da vatan computer'dan falan almayı düşünüyordum. çünkü bayram tatilinde oraya gideceğim. fakat teknosa'ya gelmiş. teknosa'dan seve seve alırım fakat aklıma takılan bir iki nokta var. şuanda teknosa'dan alacağım ipod video mu acaba? sanırım değil. peki ipod video türkiye'ye geldimi. geldi ise istanbul'da nerede, ankara'da nereden alabilirim? amaan yoksa hiç uğraşmayıp ipod'u mu alayım? çünkü tek fark video oynatması sanıyorum. yardım, ikilemde kaldım :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 ankara teknorama'ya gelmiş. üstelik istediğim koşullardada satıyorlar. peki hangi ipod modelini önerirsiniz? ipod video'ya biraz daha para verip almak iyi olur mu?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Ne istediğine bağlı aslında ama iPod video güzel seçim. [Bu mesaj Leader tarafından 01 Ocak 2006 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 arkadaşım bence ipod video al çünkü gerçekten mükemmel bi alet ayrıca alcaksan teknosa dan fln alma çünkü teknosa çok kazık ben fiyatlara fln baktım 580 fln geliyom ben 500 e aldım kdv dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sen nereden aldın acaba? ankara'da oturuyorum fakat bayram tatilinde istanbul'a gideceğim o zamanda bakabilirim. böyle düşünmeniz sevindirdi beni. peki boyut ve ağırlık olarak iyi mi?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 ben mecidiyeköyden almıştım mecidiyeköy çarşısı var orda apple malları satan bilgisayarcı vardı ordan almıştım hatta türkiye'ye ipod videoyu ilk onların getirdiğini fln sölediler ama nekadar doğru bilemem.ordan 270 $ a almıştım.[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu çarşı nerede kısa bi tarif etsen...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben teknosa'dan bugün aldım. beyaz alabildim siyah için sıra varmış ve 1 ay geçmiş gelmemiş henüz. zaten aldığım beyaz ipod video'da sonuncuydu. süper birşey. incecik ama biraz ağır. henüz kullanmaya başlamadım çünkü 12 saat sarj edilmesi gerekiyormuş kullanmadan önce. birde bilgisayardan edildiği için yapamadım. şimdilik hiçbirşeyini açmadım bile kutusunda duruyor bebeğim :) hehe gerçekten alın değer.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hayırlı olsun :) Siyahlarındaki çizikler çok belli oluyor beyazlar bence daha iyi o açıdan. Kılıf falanda al benim nano çizik dolu Ankarada doğru düzgün kılıfıda yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 güle güle dinle:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 güle güle dinle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ipod Video(5G) yi yakin bir arkadasim aldi hic memnun degil 4 saatte sarjı bitiyor diye isyan etti bendede Ipod Photo var ve benim ki bi 15 saat gidiyor. Artik kafana hangisi yatarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kullanmaya baslamadan koruyucu bisey al, mesela iskin, cok cizilgenler. gerce onemi yok ama belki sen cizilmesini istemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende düz ipod var 20 gb video mideo değil sadece şarkı flm yani 4th generetaion olanlardan geçen nisan ayında almıştım memnunum kulaklığı biraz cızırdamaya başlasa da başka bir sorunu yok şimdilik bir de pili biraz dayanıksızlaştı sanki ama önemli değil zaten öyle çok uzun süre kullandığım olmuyor pek... bence ipod video yerine bir 2.0 megapixels cep telefonu ya da bence en güzeli bir sony psp alabilirsin hem ipodun yaptığını on katını yaparsın psp ile 1 gb memory stick takıp mp2 flmda dinlersin istediğin gibi fiyatları da aynı zaten ikisi de 550 575 arası değişiyor hatta doğubank tarzı yerlerden alırsan sanırım 300 350 arası kapatabiliyormuşsun da ne kadar güvenilir orasını bilemem zaten emin olsam gidip ben bir psp alıcam ordam ama işte güvenilirlik meselesi sorun çıkarsa elimde patlar flm diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bende i-pod mini 4Gb takside unuttum :(( maalesef gitti... Nano almaya çalışıyorum ama nerden bulcaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 taksici mi olsak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ipod videoda 20 saat video izlenmiyor ve kesinlikle koruyucu bir alet alınmalı, çok feci parmak izi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 geçmiş olsun üzüldüm. ipod video çok güzel bir alet. fakat bataryaları biraz uyuz. gerçektende çok çabuk bitiyor. servise götürdüğünüzde pirizlere takılan sarj cihazları ile sarj edip deniyorlar. usb'den gelen akım yeterli kalamıyormuş. ama sorun varsada değiştirirler. ipod video diğer ipod'lara göre çok çok ince. gerçekten kalem inceliğinde. photo yada normalleri çok kalın kalıyor yanında. bende çok memnunum ama aşırı iz bırakıyor. bi temizleme seti alıp, iskin gibi birşeyle kullanmayı düşünüyorum. birde kılıf bulamadım gitti. bir sorunum daha var şarkıları değiştirmek için sürekli çıkarmam gerekiyor. özel bir kulaklık var bu işi yapan ondan almayı düşünüyorum. eh, valla hepsi para bunların ve iyi para :) bunları alabilecek biryer bulsam dahada mutlu olucam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarface_x Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ı pod ii guselde hayatımda bukadr cok bozulann yıpranan bı alet gormedım yaa...aldıgım 1 sene olmadıı 3 kere bozuldu servise gııtm cevap şu; 'bunlar böle..bozuluyor bizde yenisini verioruz' canım türkiyem canım ipod um :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hmm hangi ipod modelini kullanıyorsunuz acaba :) ayrıca nasıl bozmayı beceriyorsunuz? daha doğrusu gerçekten çok çabuk bozulan cihazlar. direk yenilerini veriyorlar galiba. garantis süreleri yanılmıyorsam 2 yıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ipod video gercekten olduca ıyı bır secım olur.Ben aldım acıkcası cok memnunum.Usb den su ana kadar cok az sarj ettım adaptor alırsanız zaten sorun kalmıyor.Ortalama 10 saat gıdıyor.Vıdeoda 2 saat kadar.Ancak goruntu cok ust duzeyde degıl ama seyredılebılır.Ayrıca ıpod vıdeo yenı nesılllerden.Sitesinde "IPod" dıye gecıyor.Oldukca ınce ve hafıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gerçekten ince ve hafif. siz acaba usb ile mi sarj ediyorsunuz yoksa adaptör ile mi? ben usb ile sarj ettiğimde hiç iyi gitmiyor sarjı. adam bana adaptörün daha iyi olabileceğini söyledi. acaba bir sorun olabilirmi bataryada? öyleyse sanırım garanti kapsamında değiştirilebilir galiba değilmi? yoksa siz ekran ışığınımı kapatarak kullanıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adaptor ıle daha cok gıttıgı dogru ama ekonomık kullanmanız lazım.Isık bır kere en son tusa basıldıktan 10 sn sonra kapanmalı ve devamlı sarkı karıstırmamalısınız ne dınlesem dıye.Bunlar yapılırsa 10 saatı gecıyor.Ben ılk aldıgımda hep elımde oynuyordum resmen 3-4 saat gıdıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 anladım. gerçektende öyle çok fazla karıştırlırsa çok çabuk bitiyor. resimlere bakmak vb. şeylerde çok fazla sarj yiyor. ipod çok fazla şarkı alıyor hangisini dinlesem diye şaşırıyorsunuz zaten. birde son zamanlarda mesela şarkıcılar bölümüne veya albüm bölümüne girdiğimde tüm şarkıları listeliyor. format attım fakat düzelmedi. bazen çok gıcık olabiliyor bu cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 o olay iTunes la alakalı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar