Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] rifle lerden en çok kullanılan silah

senko

Öne çıkan mesajlar

abi ne tartısıyosunuz ak47 gibisi yok tabi kullanmasın bılıyosan
m4a1 de guzel ama keles yanında ezık bır sılah oldugu kesın
ak47 hakında bır ıpucu adam ıle uzak mesafede catısıyosanız ct de awp bile olsa bır duvar arda sıper alın cıkıp 1 2 1 2 1 2 dıye atın bırı veya 2 si isabet ederse adam geberirrrrrrr
EN BUYUK AK47 BASKA BUYUK YOK
KULANMAYI BILIYOSAN
Sosyal ağlarda paylaş

colt keleshin yanında çok iyi zaten kelesh biraz oyunda abartılmış çünkü okadar çok geri tepmez. Bu coltun bir özelliği var az geri teptiğinden dolayı 4 kurşun tarasanız taramaz sadece aşağıdan yukarı çıkar kurşunlar ve rahat head cekersiniz. Coltla ben ne keleşli adamlar öldürüdüm bu arada iki kişiye headshot çektim coltla 2 saniyede. Colttan şaşmam düşmanıma acımam coltun menizili süper keleş yanında düşer. Uzak mesafede coltla genelde 2 li atış yapsanız kesin isabet eder ayrıca bazen koşarken colt susturucusuz tam isabet alabilio bikere bende dustta ct idim k6 dan giderken karşıda awp li vardı kaçacak yer yok nası olsa ölcem diye koşarak çat çat çat die tek tek attım diğer kurşunlar gitmedi ama 3. kurşun adama head oldu hemde baya uzaktan koşarken. Bu avantajı kullanın silaha gıcık kaptım diye yerde görünce almayan zaten aptallık yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek hayatta m4a1 daha öldürücüdür.ak 47 ise hayati noktalara gelmediği sürece öldürmez. (gerçi gerçekte hiçbir silah öldürmeyi hedef almaz ) (bkz türk ordusundaki g-3 adamı tek mermide öldürdüğü için dünyaca sevilmez) ama oyunda neden se bir ak 47 güçlülüğü göze çarpıyor. halbuki amerikan oyunlarında genelde amerikalılar ve onların silahları şişirilir. bu şekilde bir amerikan oyununda ak 47 ye bu kadar güç verilmesi inannın şaşırtıcı

bunun yanı sıra gerçekte yakın mucadele de gelmiş geçmiş en baba silah mp5 (bkz oyun olarak rainbow six serisi) tir ve gucu tartışılmaz. ancak amerikalılar tarafından özellikle 2. dünya savaşı sırasında mp 38 ve mp 40 serisi amerikalıların canına okuduğundan ve ameriaklıların 2. dunya savaşı sonunda oluşan alman gocunması diye tabir edilen duygusal etkiden dolayı mp5 in gücü hayli azdır ve daha da azaltılmıştır (bkz 1.0 dan bu yana )

ak 47 aslında komunizm in simgesi durumundadır.. hatta bir çok ülkenin bayrağında da yer alır. şimdi amerika neden bu silahı bu oyunda bu kadar abartmış düşünelim bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya anlattığın konunun oyunla bir alakası varmıdır ya editorler öyle istemiş öyle olmuş hem her silahla bir kerede de HeadShot la öldürebiliyorsun, bence oyun içinde aşırı bug var glock la bir seri atış adam head gitti sonrasında özellikle denemke için arkadaşını kobay olarak kullanıyorsun ama bir daha glock la yaptığın o headi yapamıyorsun bence bunların tümü bug

ama bu bir gerçrktir ki keleş gerçektende aşırı hayvansı bir şey yapmışlar. şu anda oyunun en hasar verici silahı bir önceki sürümlerde herkezinde bildiği gibi AWP almak için belkide 3 veya 4 round hiç silah almazdık sırf az çaba çok frag olayı için ama şimdi awp ninde pabucu dama atıldı.. oyunu hayatında bir kere oynamış olan dahi elinde keleşle frag show yapıyor..[hline]Gerçek çıplaktır,
ama insanları heyecanlandırmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Antifiriz_Peyami sen dion ki mp38 ve mp40 canına okumuş diyosun sen thompson nedir bilmionmu THOMPSON mp40 dan birazcık kısa menzili olsa da sen o silahın gücünü bilmion 45 kalibre demek 11.37mm oluyo ve bu arada mp40 9mm kurşunlar kullanıyo.. Thompson bu arada yakın dövüşte ve evden eve çatışmalarda bi tarasan 5 kişiyi birden anında götürür söyliimm...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antifiriz_Peyami, 20 August 2003 03:05 tarihinde demiş ki:
ak 47 aslında komunizm in simgesi durumundadır.. hatta bir çok ülkenin bayrağında da yer alır. şimdi amerika neden bu silahı bu oyunda bu kadar abartmış düşünelim bakalım...

aynn katılıyorum.bu yüzdende ak47 yi çok severim heh.cs 6.5 döneminde falan oynamaya başlamıştım.o sıralar ak47 yi kimse kullanmazdı zor silah diye.ben kasmış çözmüştüm olayı sırf sempati duyduğum için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...