Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 eskiden warior için en iyi silah birleşimi buydu. ujioda vardı bizamanlar. sonra impacti sattığı gün konuşmuştum o da raptor aldı ondan gayrı bunları kullanan kimseyi görmedim. neden herkes raptor +8 kullanıyor?[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hangisnin atagı daha iyi biliyorum ama raptor daha iyi duruyo belki bundandır +8/80 raptoru normal biri kullanamayacagı için karizma yapıyo bence[signature][hline]Lvl54 priestlikde guzel Turkish_Lokum_Priest ama Vince_of_Jersey (Buyuyecek tank olcak Destroy abisi gibi veya Soul_Slayer o_O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 raptorun atağı daha fazla ama diğer ikisiyle daha seri vuruyor diye biliyorum[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lvl 65 in altındakılerın tek el, 65+ lerın raptor kullanması daha iyi.[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefa1234 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şifrem kaybldu kaldım bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefa1234 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 beramusta para pls :DDDDDDDDDDD[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: nocom, 06 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki: lvl 65 in altındakılerın tek el, 65+ lerın raptor kullanması daha iyi. Bunun sebebi ne acaba ??[signature][hline]Artık oynamıyacagım bu oyunu zaten Oss vardı bu sene son olaylarda (sifreler buglar ) iyicene tuzu biberi oldu. Arada sırada takılacam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: sefa1234, 06 Ocak 2006 14:48 tarihinde demiş ki: şifrem kaybldu kaldım bok gibi süper bi eziqlik örneği başka yerde bulamazsın[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Aware3___, 06 Ocak 2006 14:51 tarihinde demiş ki: said: sefa1234, 06 Ocak 2006 14:48 tarihinde demiş ki: şifrem kaybldu kaldım bok gibi süper bi eziqlik örneği başka yerde bulamazsın ooohoo aware snde her gün görüoz bunları snde nasl başka yerde bulamzsn[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar