EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Daha önce sorulduysa sory AO ya başlamayı düşünüyorumda free trial olayı falan vardı bi ara Nerden alabilirim free trial account? ayrıca o free trial account ile devam edebiliyormuyum oynamaya aylık ücreti ödeyip Yoksa oyunun orjinalinimi almalıyım Ben netten indirmiştim zamanında ve bi accountumda vardı sanırım ama unuttum şifreyi falan hehe
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sitesine bakınca free trial olayını gördüm ve açtırdım bi account ama kredi kartı numarası falan aldı parayı 1 hafta sonramı çekiyorlar? yoksa direk çekiyorlarmı 1 aylık?
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 1 hafta sora cekiorlar, 6. gunde iptal ettirirsen sakatlik flm cikmaz[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 teşekkürler.. şu an patch çekiyor 3 saattir heh 14.7.8 e upgrade oluyor sanırım sonra 14.7.10 var inner sunctum ve missions diye 2 upgrade den daha bahsediyor onlarıda çekecekmi bu çekmesem olmazmı baydımda oyuna girsem artık diyorum :) bide patch çekilirken cancel edersem baştanmı başlar patchlere yoksa kaldığı yerdenmi devam eder?
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 En son patch 14.9.1, daha cok yol var :p Cancela basarsan kaldigi yerden devam etmesi lazim, ama etmeyedebilir hehe[hline]O_o
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 14.8.0 çekiyor şu anda kaç mb var bundan sonra baydım artık oyuna girsem :) bu arada hangi serverda başlamalıyım türkler nerde? ayrıca clan olarak ne önerirsiniz öyle bi olay var sanıyorum
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ~11 mb daha var. RK1 (Atlantean) kalabalik ve turklerin aktif olarak oynadigi server. Yanliz eskisi kadar aktif oynayan turk kaldigini sanmiyorum. Benimde accountun suresi doldugu ve SWGe basladigim icin active ettirmeyi dusunmuyorum bir sure.[hline]O_o
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Zaten bende free trialden sonra oynamıcam everquest gelene kadar vakit geçiriim dedim patch çekmekle geçecek vakit herhalde heh
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Ben benim eski iptal ettirilmiş banka kartıyla denedim oldu :P
Öne çıkan mesajlar