Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 evet soru açık.. kızılay ve civarında olursa tercihimdir.. we7 bulunması da tercihimdir...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Olgunlar sok. un tunaliya dogru olan parelelinde Cyber city var. orasi fena bi yer degil. Yada soyle tarif edeyim daha acik olur sanirim; Saklikent in tam karsisinda...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 cyber kapandı diye biliyorum.. o yüzden sıkıntı çekiyorum zaten..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Eh ben hala acik diye biliyordum. :hmm: neyse...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ne zaman gittin en son? ben temmuz gibi gittim kapalıydı (ama tadilat falansa yani...)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gitmiyorum oraya, yuruyus yolumda oldugundan hep onunden gecerim. Kapanip kapanmadigina dikkat etmedim hic ne yalan soylim... Ama bi sansini dene bence, sahibinde sermaye bol. Kolay kolay o kadar kazandigi bi yeri kapatacagini sanmam :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 var çoğu yerde yaw, esat caddesinde canerlere gelmeden önceki sokakta elite internet cafe diye bi yer var orada vardı 5-6 tane ps2[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar