Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bildiğiniz gibi ben belphegor'um ve radyoda wj'im.radyo açılında veya şimdi birisi kulaklık resmini neveziah'ın altına koyarsa ve radyo staff bölümünü açarsa çok sevimirim.[hline]It Is A Good Day To Die
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 *!sandalyeden düşer, kafasını yatağa çarpar ve gülmekten altına sıçar* hala gif geyiğinde misin olsa ne olmasa ne wj olduğun bilinince abowwww adam wj miş demicekler ki[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 .gif önemli değil ya onu boşver tamamda staff bölümü açık olsun ama...[hline]It Is A Good Day To Die
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 radyodan bonepart sorumlu diil mi.. pm geçsen daha iyi olur insanlarda böyle bir kanı uyanmaz yani.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ama bone bildiğimin kadarıyla tatilde.başka adminlerde açabilir herhalde.[hline]It Is A Good Day To Die
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 doğru bone tatildeydi ama birçok admin var.. radyo açılsa da dinlesek.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende evde boş boş oturuyorum radyo açılsada çalsak bişeyler:).[hline]It Is A Good Day To Die
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya baba çıldırma nickini değiştir eski acc da sonra bu açtığını da değiştir kuzenine ver olsun bitsin nasıl bir akıl kaybıdır bilmem bir wj iconu ve forum bu kadar önemli mi şu an? zaten radyo da açık değilmiş yani değil ahuaha :-P[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bu acc da nicki nası deiştirecek? annamadım ya cümlen düşük ya da ben annamadım[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya acc daki nickleri değiştire değiştire becerecek işte anlatamicamçok uzun ben de yorgunum madem bir icona tapıyo onun özelliklerini istiyor bu konu dahilinde çalışıcak bana komaz valla :P[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Neveziah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 zaten bu acc kuzenimimdi.belphegor'da benimdi.o bu ismi beğendi bende onunkini.olayda başka birşey yok yani.neyse ya sorun değil hele bir radyo açılsında.[hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar