MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 lose weight claim free postage get 250 full-colur business cards vb. başlıklı bi dolu mail almaya başladım. ayrıca bilgisayar bana hiçbişe sölemeden gain, precision-time isimli programlar yükledi sobigf virüsü olduundan şüpheleniyodum symantecin bu virüs için hazırladıı dosyayı çalıştırdım virüsü bulamadı ayrıca nortonla full-system scan de yaptım başka hangi virüs olabilir bu ve nası kurtulabilirim?[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bu virüs değil. Ad-ware. Yani reklam programları. p2p programları ile geliyor. Genellikle iMesh. Güvenli modda çalıştır'a msconfig yazip startuptan şüpheli programları kaldırabilirsin. Sonrada program filesten silebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi msjımın 1dk sonrasında msj göndermişin helal :D startupta şüpheli bişi yok gibi görünüyo ama ad-ware lar için spybot ve adaware 6 ile bi aratiim saol ama adware lar bi dolu mail gelmesini ve bilgisayarıma başka bikaç prog. indirilip yüklenmesini sağlayabilirlermiki?[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sorun hala war hala bi dolu mail gelio lüzumsuz. naapmam lazım hangi virüstür bu? adware kontrolu yaptım ve bulduklarımı sildim adware olamaz yani yardım yaw hadi baydım şu gelen bi dolu maildan[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 o maillerden malesef kurtulamazsın. mail adresin o reklamcıların listesine bi kere girdi mi bi daha kurtuluş yok gibi. geçmiş olsun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Gain vs. bunların sen sadece gördüğün kısımlarını, ki muhtemelen program files'ın altındakini, siliyosundur. Sorun şu ki, bir kaç yere yüklü olduğu için ve uygun şekilde ayarlandığı için bilgisayarı yeniden başlattığında, gerekli yerden program kendisini yeniden yüklüyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 zone alarm yükle bence startupda o programların intertnet bağlantısını kesiverirsin ayrıca üstüne ana klasörüde yazıo programın,alırsın silersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar