Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 SI cdkey'im elimde ama kutunun gelmesine daha uzun bir süre var. Birileri bana bu cd'yi çekebilir mi? Yada Istanbulda bulabileceğim bir yer var mı (kafe vs)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 FransIzca biLiyorsan eger memnuniyetLe çekebiLirim biLmiyorsan eger patchLerken french yerIne english yazarak buyuk boLumu ingiLizce yapiyorsun craft menuLerI harIch.Cafe arama Orange da var dediLEr yOk.gene de git sor.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 buarada SI cdsi UK versiyonu olmak zorunda sanırım SI lerde UK ve USA farkı var ben UK de oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Fransizca Dedim evet hakLisin Fransa Uganda'nin komusu fakir bir afrika uLkesi. :)[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Arkadaşım yardımcı olmak istediğin için teşekkür ederim öncelikle, zaten tek ilgilenen sensin :) Ama fransızcam yok, craft menuleride zaten yeterince karışık ingilizce halleriyle. Verilen yardımı beğenmemek gibi olmasın ama UK versiyonu ve ingilizce SI cdsine sahip bir arkadaş varsa onu tercih etmek zorundayım. Yoksa bende biliyorum fransa'nın hangi afrika ülkelerine komşu olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 didin babacIm sen ozaman:)[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar