CraZy_FroG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 boşuna savunmayın açıkca ortada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kısacası tebrik ederim ama bütün sağlam assaslar kaç metreden damage çıkarıolar bunu hala çözemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 o değilde hem savaş var hem nasıl cz açık?[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Murtaza nın combolarını benden daha iyi bilecek yok sanırım.. :D Düpedüz combo bu damageler... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Buyse, 06 Ocak 2006 14:12 tarihinde demiş ki: o değilde hem savaş var hem nasıl cz açık? n00bies War.. :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hiiçbi gariplik yok 3 skill aralara da 3 "r" koymuş o kadar büyütülcek bişey yok.bana hergün 10 defa oluyo böle[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Bjork, 06 Ocak 2006 14:13 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 06 Ocak 2006 14:12 tarihinde demiş ki: o değilde hem savaş var hem nasıl cz açık? n00bies War.. :D ıslak eziq savaşı sen girmemişsin git np kas biraz len :D :D NOt:61%80 dustum karuslar size rahat yok !![signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: endless_night, 06 Ocak 2006 14:15 tarihinde demiş ki: said: Bjork, 06 Ocak 2006 14:13 tarihinde demiş ki: said: Buyse, 06 Ocak 2006 14:12 tarihinde demiş ki: o değilde hem savaş var hem nasıl cz açık? n00bies War.. :D ıslak eziq savaşı sen girmemişsin git np kas biraz len :D :D NOt:61%80 dustum karuslar size rahat yok !! Lem oyuna girmiomki ne Nps i :) Sarmıo artık ama takılıom yine :D 63 olursam gerisi gelir sanırım... :D Premium şart... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 len bu preimum sart egitim sart gibi bisey oldu :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: endless_night, 06 Ocak 2006 14:20 tarihinde demiş ki: len bu preimum sart egitim sart gibi bisey oldu :D :D :D Espri o zaten... :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 10368 - Sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 siz daha basın orc town u ben cz de olduğum ve townda olduğum zaman en az 1 iniz kule ama :D fakat değer hakattende keşke mage olsaydım bende çaksaydım :) bi assasinde beni kuleye yatırsaydı :P[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:139k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Helal olsun bende murtazaya dün onu dedim inş ss almaz diye ama almıs Dayı dün kops kurduk aga işte skeleton kestik aga sabaha kadar aga sen nası anladın ya kopsy oldugunu aga valla agaymısssın ha aga simdi murtaza aga biz napcaz abiii agaa yakaladılar bizi a:SDsadlksadsa,:D[signature][hline]Fuck Off Knight :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Combo olduğu çok belli. Zaten damagelere bakarsan oldukça farklı damageler. Fazla konuyu uzatmaya gerek yok.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu da mı gol değil ha bunu da mı atamadım.[signature][hline]silkroad online AyDoLu lvl 3x trader lvl2 thief lvl2 (şimdilik trader olmaya karar verdim) guild: Paticik aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 baya bildiğin combo bu :D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: iamLight, 06 Ocak 2006 14:26 tarihinde demiş ki: siz daha basın orc town u ben cz de olduğum ve townda olduğum zaman en az 1 iniz kule ama :D fakat değer hakattende keşke mage olsaydım bende çaksaydım :) bi assasinde beni kuleye yatırsaydı :P dostum sendemi a2 deydin bilseydim basmaktık valla townu ama orda eziq nickli biri var slm soyle ona pot parasını ckardı benim 1 haftalık a2 deki orclar sorry arkadaslar bizde ekmek peşindeyiz işte :D :D :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 murtaza utanmıyomusun macro kullanmaya hiç yakşmamış sna :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 :O macro filan diyip kalbimi kırdınız şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 r skill r skill ........ olay budur helal sana murtaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Resime bakma geregi dahi duymuyorum .. Murtaza ise evet.. Combo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ulen millet combo yapar kabahat be oh ne ala mualla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Murtaza çok macrocusun ha...Zuzuzuuzu... Bırakın bu işleri ya mis gibi combo. Çıtır çıtır... Murti benim bow seninkini yer bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ahah, seninki gibi dandik bow' a ihtiyacım yok benim. Gitmişsin tahtadan bozma bow u +8 i yapmışsın. Bi de bana bak, krallar gibi horn x bow+8.. Hastasıyım animasyonunun. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya çok güzel bir combo gerçektende helal sana murtaza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar