zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sanada helal olsun süper valla helal ne diim kısaca abartmışsınız yorum yok! lagda filamda deildim eğer program deilse helal olsun ne diim!(2 sn de bu damagei yedim) suçlama deil ha çok şaşırdım yani ! ölmedim ama town :) [spo1=lol][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olmamaış beceremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 görmeden söylüyorum,evet kombo[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kısaca bir anda 6 damage yedim 2 sn de becerecem gösterjem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=123][/spo][signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp[Bu mesaj DeBuffAndHeal tarafından 06 Ocak 2006 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lol[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende görmeden combo diyorum pff[signature][hline]<3 christian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lol.kosp yoq suan istesede prog. kullanamaz.saçma bencede combo sorun sende[signature][hline]Clan=mafya Nick=Fa1L3d lvl=5x Server=olympia job=mage ırk=insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 olacak ha gayret dzgn bi sp yapacksnz[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 murtaza gm bilmiyonmu sen istediğini yapar hiç affetmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 resmi düzelttim bakın [spo1=12321][/spo][signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoHaA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gayet normal bi combo örneği..güsel combo yapmış Murtaza ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 valla kosp mu bilmemde. benim arkadaşa 98765543 metreden vuruyorlar onu anlamadım[signature][hline]ke'yi bıraktım sinirlerim bozulmuyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 macro olsa o damegeler 500 den aşağı inmez,aralara 1** ler girmiş onlar 'r' oluyo,gayet güzel combo[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu murtaza bildiğimiz murtaza mı?[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo1=şimdi oldu işallah][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben resmi koydum tekrar koyam istersen [spo1=12321][/spo][signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxxBeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 valla ne lag vardı ne bişiy 2 sn de olan oldu bende annamadım benim bildiğim murtaza yapmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gayet güzel temiz bi combo sen tam_tam ı görme o zaman 2 sn de 6 skill ( damage değil ! ) ve dön sonra can macromudur cake midir kavrayamadım yani işin kısası temiz bi combo[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:139k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saol debuf :) thx janım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dostum adam z r yapmıs hep normal skill varsa bunların 2 katı damage olur sen yuzunu yıka bence :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kardes somethingssmiels le kaç defa kapıştık hayytta daha böle combo yapmadı nycris de dahil :) ona şaşırdım 2 sn olması şaşırttı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nogay Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Güzel olmuş...iyi dalmış haaa:D herkes bu tür vuruşlara program demeye başladı ..!!![signature][hline]Knight OFFline artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 el çabukluğudur marifet[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:139k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zuzu7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ki kimseden kaçmam teketekte ben vuramadım bile :) ben kimseyi suçlamıorum bu arada onu saptırmayın helal diorum murtaza olmasa başkası olsa suçlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar