Cid Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Arkadaşlar ben bu mereti yeni oynamaya başladım öyle eskilerden kalma herhangi bir tecrubem yok :) oyunda herşey iyi güzel gidiyor ama ortalara dogru yapımı için iron veya copper isteyen uniteler çıkıyor ve ben bu iron ve copper'ı nerden elde edicegimi bilmiyorum biraz bilgilendirebilirseniz çok sevinirim ...
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Haritada, belli teknolojileri bulduktan sonra daha önce belirlenmiş yerlerde bazı yeni kaynaklar beliriyor. Demir, petrol, uranium gibi. Eğer hali hazırda ülken sınırları içinde belirirse oralara yol çekerek onları kullanabilirsin ama ülke sınırların içinde yoksa ya diğer civler ile trade edeceksin ya da güzellikle olmuyorsa savaşarak ele geçireceksin. Ayrıca o kaynaklar ne kadar çeşitli ise şehirlerin o kadar mutlu olur. Ayrıca at, fil gibi kaynaklar da mevcuttur. Atlı ünite yapabilmek için mutlaka at kaynağına erişimin olması gerekir.[signature][hline]rtc
Cid Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 sanırım anladım , yanlız harita üzerinden hangi kaynagın nerden bulunduguna nasıl bakabilirim ?
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Gezerek bakabilirsin ama başkasının sınırlarında ise open borders anlaşmasını yapman lazım önce. Veya spy ile gezebilirsin. Başka bir yolu yok sanırım.[signature][hline]rtc
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Yil cekeceksin, ve mine ya da quarry yapacaksin bu tur madenler icin At vs. icin ise yol ve pasture[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu arada genelde workerlarını otomatik çalışmaya ayarlarsan ne gerekiyorsa yapıyorlar :)[signature][hline]rtc
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Workerlari otomatige alma... Oyunun icine ediyorlar... ozellikle Prince+ zorlukl;arda canini yakarlar[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
riglous Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 otomatik oldugu zaman bi sure sonra sehrin icine girip sleep yapiyolar... pek bi ise yaramiyo yani. sehirlerinin cevresinde neler dondugunun farkinda olmak icin kendin oynat bence.[signature][hline]Tulahr
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: wizardofoz, 04 Ocak 2006 20:52 tarihinde demiş ki: Workerlari otomatige alma... Oyunun icine ediyorlar... ozellikle Prince+ zorlukl;arda canini yakarlar Arkadaş yeni olduğğunu söylemiş zaten prince oynadığını yada oynayaibleceğini hiç sanmıyorum:). İlk başlarda(oyunu öğrenme aşamasındayken) workerları otomatiğer alması daha iyi olacaktır bence[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
shimana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya babalar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da, worker ları automate etmeyin tamam ilk çağlarda. ama sonraları abarık bi worker populasyonu oluyo ki kontrol etmesi çok kasıyo. (bkz: civilization II)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
wizardofoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Eger ust seviyelerde kaisacak bir duruma gelmek istiyorsan Workerlari automate etmeyeceksin. Nokta. Ayrica 1.52 patch inde bir sorun var worker lar railroad yapmiyorlar automate edince...[signature][hline]2 yillik Turkiye ozlemi... ve en az bir bu kadar daha ulkesinden irak zor bu hayat be...
Cid Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 peki karşılaştıgım yeni bir sorunu daha burda dile getireyim :) bildiğiniz gibi researchlerimizin yüzdesini düşürdüğümüzde kasamıza gelen para miktarı artıyor eger research %100 ise maksimum oranda araştırma yapabiliyoruz. şimdi oyunda öyle bir yere geldim ki research oranımı %10 a kadar düşürmem gerekiyor aksi halde büyük miktarda para kaybediyorum bunu nedeni nedir efem? (umarım açıklayıcı olmuştur)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 oyunda her dakka yeni şehir kurman gerekir sehirlerden para alıyosun çunku mumkun olduğu kadar sehir kur[signature][hline]the truth is out there... FB may the force be with you iel
Cid Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şehirden neye göre para alıyorum?
Öne çıkan mesajlar