texas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Arkadaşlarım herkese müjde şifreler geliyor mynet yahoo fark etmez.Şifreler gelio [email protected] e I have signed in at www.knightonlineworld.com on December 5,2005. I reset my email , but I haven't recieved my e-mail password yet. As i couldn't remember my secret question & my answer ; ı couldn't reset my password too. Now I'm the member of Gold Premium. The followings are my other personel information. two day for also new password sent to ı'am mail adress, 4000 kc and gold premium member to tace. opposite in the event of pay pal with to pay members eqivalent back to pull... diye msj atın we 3_4 bilginizi werin(ıd vs.. from:bursa felam yazın acc on email felam bilgileri werin) ŞİFRENİZ GELSİN[signature][hline]NİCK:ANDREY not:offf bu kadar uğraşın sonu bu mu?yeter ya şifreler gelsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu mail atttığım mail forum bunu ingilizce öğretmenime yadırmıştım foruma yazdım bi bakın diye ordan almışsın kullanın beyler faydası oluyor isterseniz türkçesini yazayım size durun... ------------------------------------- 05,12,2005 tarihinde www.knightonlineworld.com sitesine girip bilgilerimle oturum açtım. email güncellemesini yaptım ancak mail adresime şifrem gelmedi. Şifre resetleme formunda belirtilen gizli soru cevabını hatırlayamadığım için şifremi resetleyemiyorum. Şu an gold premium üyeyim. aşagıya diğer bilgilerimi yazıyorum. iki gün içerisinde şifrem gönderirseniz 4000 kc ve gold premium üyelik alacağım.. Aksi takdirde paypal üzerinden yaptığım ödemelerimi geri çekeceğim ve alta da server: id: dt: paypal mail adresiniz: paypal şifrenizi yazın: ben öyle yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ii olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ii de ya gold premium falan almazsak o zaman ne olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JwL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaşlar slm bana yardımcı olıcak varmı bende aynı durumdan magdurum site şfiremi göndermedi gizli cevabımı bilmiyorum vede premium da yok alamazmıyım charımı 35 gün oldu chardan haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JwL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 warrior18 msn ini veririmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 KANKAA aldın şifreyi konuş şimdi ağlama :D bu arada oldun mu gold pre beleşe ?[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:62(Shadow Vain) Np:139k KOP KOP KOP +++++ Clan: TheLast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar