Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starbuck's kahvesi yapımı ^^ (Resimli.)

CaNNi

Öne çıkan mesajlar

said:
toggie, 28 Aralık 2005 02:28 tarihinde demiş ki:
Ana bu varuna eskisehirde paso gittiğimiz mekan ben her seferinde muzlu sıcak cukulata içerdim bi dahakine bari frape deniyelim.

off muzlu sıcak çikolata çok guzel olsa gerek nasıl yapılyıo bilen varmı :([signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 26 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
ne çırpma aletine gerek var ne starbucks kahvesi özentisine ne de crown'a.
bu içeceğin adı frappe'dir.bilimum cafelerde satılır.en güzel varuna cafe'de yapılır.höhö.
buz+süt+kahve karıştırıcıya koyulur ve köpürtülür =P sonra servis edilir.ismide frapedir. 4 YTL
ehueh

reklam yapma fistan sen Tabii bilmiyosun Kamuran Veciiii Haydarın erini cok sekil cay ypalara %99.9 karbonat ama anlaazsın bile kahvede bile kullanıyolar[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ ADAM GÜZEL Bİ İŞ YAPMIŞ. DENERSİNİZ DENEMEZSİNİZ NE BOK ATIYOSUNUZ. ARTII MYDYİNGBRİDE HERİFİN LAPTOPLA HAVA ATMAYA NE İHTİYACI VAR. İNSANLARIN KARAKTERİNİ KENDİ KARAKTERİMİZ ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRMEYELİM.

TUTO İLE İLGİLİ DE EYW ARKADAŞIM DENİYCE EVE GİDİNCE...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer
if you kill thousands you are a leader
if you kill millions you are a god
Sosyal ağlarda paylaş

niye bağırıyosun.

Ayrıca tutorial güzel olmuş sağol.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
MartinLGore, 02 Ocak 2006 17:53 tarihinde demiş ki:
hacker'ım diye geçinmiyorum o yüzden okumadım.. Ama çok merak ediyorum.. Arkadaşımda merak etmiş.. İzin verilirse bizde okucaz.. Arkadaşım son ütücü bu arada..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...