Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 adı ana's song diyo ama hiç id3 tag yok anna's song falan mı albüm sene bilgilerini biri verebilir mi acaba bi de horace bu industrial demiştin pek benzetemedim abi??[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 şarkının adı open fire (ana's song).neon ballroom albümünde. adamların industrial le pek bi ilgisi yoktur,90'ların grunge-alternative akımındandır.iyi gruptur, güzel gruptur, efendi adamlardır..[hline]I can forgive and I'm not ashamed to be the person that I am today.. Staind - So Far Away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 sağol..[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar