geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 size de iyi oyunlar.. bundan önceki organize olamasakta çok zevkliydi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben bu aksam geliyorum[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Finrod wish+7 Custodem Helcaraxe Chemical _Rion_ şu anda bile 13 kişi çıkıyor. diğer arkadaşlar da uyandıklarında bi ugrarlar herelde buraya onlardan da bilgi alırız en az 30 kişi olucaz.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ha buarada benim yanımda 1 ark da gelio[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben de yanımda bir arkadaşla bugün geliyorum... şimdi tam olarak orada kaçta olalım ? yer bulamama sorunu falan varsa 7'den orada olmanın bir anlamı yok gibi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 16 Finrod wish+7 Custodem Helcaraxe+1 Chemical _Rion_ kfg+1 yer sorun olursa bekleyeceğiz. ben beklerim siz oturun farketmez. eninde sonunda herkes oturur nasıl olsa sabaha kadar ordayız. saat 8 yerine 7 de oraya gitmenin bi anlamı yok doluysa 7de de dolu olur zaten.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Spidee de kesin geliyor da mevzu baska. Ster gelmezse ben kimi ezecem? =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 17 Finrod wish+7 Custodem Helcaraxe+1 Chemical _Rion_ kfg+1 spidee beni ezersin ne olucak :). zaten ben fazla iyi bilmiyorum oyunları sadece dota kapışabilirim digerlerinde takımla birlikte hareket edicem :D[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Pes turnuvası fln yapılıcakmı pekı bence cok kıyak olur:)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 PS varsa ben oynarım ama PC'deki oyunu oynayamıyorum ya :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 klavyede cok sacma oluyo cıdden ama gamepad fln varsa super olur :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geldik gördük, ne diim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hehe harbi iyi eğlenmiştik ama dota fln cod2 baya zevkli olmuştu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 biraz gecikmeli bi comment olcak ama, eğlendik baya. gerçi pek hatırlayamıyorum üstünden bi ay geçti :D . son dakika değişikliği yapılıp içine edilmiş bi organizasyon olsada bize pek bi zararı olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 valla organize adam gelmeyince biraz zorlandık demeden edemeyeceğim :p ama ne olursa olsun vardı yine baya gelen kişi 25 vardı en azından yanlış hatırlamıyosam. son oyunumuzda dota oynarken ben bi ara uyuyakalmışım gözlerimi açtığımda hero karşı base'e doğru kaptırmış gidiyodu :) gerçi finrod oyunun tamamını uyuyarak geçirmiş ve 14-15 kere gebermişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 toggie 25 kişi yoktuk yaw :) max 20 kısıydık. Son dota felakkettı zaten hatırlatma kafayı monıtore dayamısım klavyeye agızımın suları akmıs bı vazıyetteydım :D kafayı kaldırdıgımda zaten oyunu kaybetmıstık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 fiyasko oldu, çok doluyuz başka yere pls tarzı laflar duyduktan sonra olay koptu. eğlenenler adına sevindim, bir dahaki organizasyonun tam olması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya zaten ben ilk defa gittim adeks'e ve hiç beğenmedim yani daha kaliteli ve sabaha kadar takılabileceğimiz bi yer illaki vardır koskoca istanbulda. ben pek internet cafelere takılmadıgım için bilmiyorum. tavsiyesi olan varsa merkezi bir yerde daha doğru düzgün bi cafe ayarlayabiliriz bir dahaki sefere. adekste o merdivenleri durmadan inip çıkan bi adam vardı her cıktıgında küfür ediyodu adam haklıydı da tek başına garson yapmışlar eleman 7/24 in çık gazoz getir kola getir tost getir anası agladı. konuyla alakası yok tabi öylesine söyledim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Size bi onerim war ama kabul ederseniz tekrar ayarlarsanız Adeks 2 de ben izin alabiliyorum yanliz aksam 2 de kapı kilitleniyor 7 ye kadar cıkamıyorsun bu bir oyle adeks 1 deki gibi sicak yemek yok sekerlemeler icecekler falan oluyor tabi isterseniz gununu soyledim mi orda sabahliyabiliriz rahatsiz edecek kimsede olmaz herkes patiden olur bayaga egleniriz isterseniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bana uyar ama yeni topic açmak lazım buna bakan pek yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 adeks 1 olsun yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar