CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence gelicekler gelsin gidelim 50 kisiden az oluruz ama yine egleniriz ne dersiniz?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Neyse, biz cuma gunu her turlu gitmeye karar verdik arkadaslarla. Lan Party olsa da olmasa da Cuma oradayiz. =] Ayrica 12'yi bulacagini sanmiyorum yer bulma olayinin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi sacmaliga bak asil yani wissy ordaysa zaten gidecem :PPP neyse gelen gelsin saat 7 de kapida bulusalim o zaman oks? gelenler bi buraya geliyom loo yazsin olay su erkenden gidip yer kapmak yerimizden kaldirmiyacaklar herhalde degil mi?[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 10-15 kişi gidilirse birşey olmaz.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aksiyon zaten 12'den sonra basliyor. O saate kadar millet ne oynayacagini bilmeden zaman harciyor. O yuzden o direk yer olmamasi durumu pek sorun olmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence 10-15 kisi olmayiz ....[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cuma dimi bi olay yok ? gelicem abi lan party olsada olmasada :D zaten dota için 10 kişi yeter :P[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lan? lan? anam kaçırıyodum gelmem lazım olamaz kaçıramam[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şimdi kimler pazar gidiyor, kimler cuma ? pazar olursa ben gelemem :(...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ya kesin bi açıklama yapın son dakkada olurmu böle şey yaw :( cuma yapak işte yer buluruz bnce[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cuma gidiyoruz iste. En azindan bir 25-30 kisi olcak Cuma.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 evet cuma günü gelecekler bi parmak kaldırsın bakalım kaç kişiyiz. yeterince fazla olacak isek ben de gelicem. ama 10-15 kişi için değmez sabahlamaya.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben gelirim ama bi liste yapılırsa iyi olur ama coldwind daha pazar diye netleştirmedi sanki ? neyse bi cevap gelsin.[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lan cold böldün evladım insanları[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ben cuma aksamı varım ama 7 de kapının onunde olamıycam 8 cıvarı orada olabılırım ancak :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 net bir karar yok sanırım suan. bu islerde kesin bilgi vermek lazim zira 50 kis igelicem der 30 gelir net bilgi yok ise 15 e düşer o sayı.. benim bugün gelme ihtimalim var, pazarda gelebilirim. amma velakin bugun gelcekler bugun gelsin digerleri pazar denirse ikisinede gelmem cünkü bayık geçer. birlik olmadıkça lan party nin hiçbir maksadı kalmıyor.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 katılıyorum.Ayrıca saat 12 ye kadar millet takılır etrafta ne bılım oturabılenler oturur gerı kalanları ortalıkta dolanır bıraz baska seyler yapar sonra saat 12 de herkes oturuyo olursada bence yeter kı onumuzde daha 8 saat gıbı bır zaman oluyor.Yada soyle bır alternatıfım var benım.Saat 8 ı daha ılerı bır saate cekelım mesele 12 :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn [Bu mesaj Finrod tarafından 06 Ocak 2006 10:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Evet arkadaslar o zaman o 50 kişi gelebilecekse cuma günü gelsin ben de çok büyük sorun olacagını zannetmiyorum yer konusunda. Yalnız soyle birşey var. Biz oraya saat 8'de gittiğimizde 30 kişilik boş yer olucak mı ki 50 kişi oturamayabiliriz diyoruz?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 orası muallakta :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: toggie, 06 Ocak 2006 11:28 tarihinde demiş ki: Evet arkadaslar o zaman o 50 kişi gelebilecekse cuma günü gelsin ben de çok büyük sorun olacagını zannetmiyorum yer konusunda. Yalnız soyle birşey var. Biz oraya saat 8'de gittiğimizde 30 kişilik boş yer olucak mı ki 50 kişi oturamayabiliriz diyoruz? bugün yani.. sanki baya bir gün varmış gibi anlaşılıyor yazıdan..[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ya eski plan neyse o iste. Cuma gidilir. Ha oturma saatleri gecikse nolcak? 12 saat degil de 10 saat oyun oynariz. Zaten millet tanisir, sohbet eder oturana kadar falan. Sikilan olmaz. Iyi bile olur kaynasma acisindan. Ayrica son gunde `Ya hede olmasin hodo olsun.` demek de ne kadar dogru anlayamadim.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 evt katılıyorum.Ayrıca gelebılecekler yerıne bence kesın gelemeyecekler soylesın en azından bılelım yanı kac kısı olacagımızı[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn [Bu mesaj Finrod tarafından 06 Ocak 2006 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tamam o zaman kesin gelecekler yazıyor başlık altına liste oluşturalım bakalım yeniden. gerçi ben çoğu kişinin yine geleceğini düşünüyorum çünkü herkez bugün diye ayarladı pazar kimseye uymayacaktır. Finrod geffen wish+7 Custodem Helcaraxe Chemical (ben ayarlıcam chemi)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 toggie ben gelemicem.. bursaya gitmem lazım ve bilet aldım. :/[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 peki iyi yolculuklar.[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar