-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yeter ki gel sen kralim forvetim grizim imbam.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu arada kırmızılar dolu yeşiller boş anlamında mı ? anlamadım orayı (cold'un postundaki adeks oturma planında)[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Planlarda değişiklik oldu. 39,5 derece ateşle yatıyor olmam sebebiyle gelemiyorum.. OF LAN.[signature][hline]G 3 N K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Quivalen-soth, 05 Ocak 2006 09:30 tarihinde demiş ki: bu arada kırmızılar dolu yeşiller boş anlamında mı ? anlamadım orayı (cold'un postundaki adeks oturma planında) yeşilleri saydım 33 tane,yanı yesıllere sıgamıycaz bazılarımız kızarıcak gıbı :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ya şimdi ben kimseyi tanımıyorum, oraya geldiğimde kim patidir kim değildir nasıl anlıycam bi de hakkaten 33 kişilik yer varsa nasıl sığıcaz anlamadım, yeşil ve kırmızılar onu mu belirtiyor?[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tekrar baktımda Coldwind gunun bırınde saat 18:34 te cafedeyken bos ve dolu olan masaları gosterıyor anladığım kadarı ıle.Cuma aksamı oturma planının ne olacagı degıl yanı :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 O zaman şimdiden bi oturma planı çıkarsak :-) Herkes tanıdıgının yanına gecsin ben sap gibi kalıyım olmasın yani öyle :D[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lan party'de oturma planı şöyle olur: önce gelen oturur, sona kalan dona kalır.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 @Toggie bende kımseyı tanımıyor olucam gel bız bırlıkte olalımda cok dıkkat cekmesın :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kimse merak etmesin orda herkes tanisiyor zaman icinde. Yalniz kalmazsiniz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 NE oynicanız??[signature][hline]D'akmor so 80's Haklıyım tabi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: -Wissy, 05 Ocak 2006 15:32 tarihinde demiş ki: Kimse merak etmesin orda herkes tanisiyor zaman icinde. Yalniz kalmazsiniz. Saol Wissy yuregıme su serptın bende orada bırbırını tanıyanlar yan yana oturur bende sap kalırım dıye korkuyordum :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Pijamayla gelelim daha rahat olur :D[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sen yastını da getir.. :-) bende pufuduklarımı getircem :D ya bu arada ne kadar olcak bu melet???[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben 8 de gelecem adeks 2 den cikip NİHOAHAHAH[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 abi karne günü lan parti miolur ? o kadar dayak yiyeceğiz, üstüne bir de kafeye göndermezler. kaçarsam olabilir ama saat kaçta acaba ?? (diğer sayfaları okumaya üşendim azıcık)[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 aksam 8 de[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ÖNEMLİ! Yarınki LAN Party biraz sallantıda. 1-2 saat evvel geldim adeksten, yarının (cuma gününün) çok dolu olduğunu, 50 kişi gelirsek bazı arkadaşların saat 12 den evvel herhangi bir bilgisayara oturamayacağını, rezervasyon olayını devamlı müşterilerini kaybetmemek için kaldırdıklarını belirttiler. Dolayısıyla, oturmak için saat 12 ye kadar o sırayı bekleyeceksek gidelim, yoksa adam pazar günü akşamına size daha iyi birşeyler ayarlarım dedi, ki ben pazar gününden yanayım. Pazar günü ben gelemem diyenlere birşey yapamam, üzgünüm. Pazar günü için yaklaşık bi 15-20 kişi gelir diye düşünüyorum. Bu olayın son güne kalması da başka bir rezalet oldu, daha geniş bir int. cafe arasak iyi olur bundan sonra.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ayrıca, saat 12 de herkes oturdu diyelim. yanyana oturmak isteyenler dağınık bir biçimde oturmuş olacak, bir daha bilgisayar değişimi yaşamak gerekecek. Zor iş yani, karar sizin. Ancaaak, her türlü yarın için 50 kişi civarında gelicez dedim adama, yani gitmek isteyen varsa gidebilir tabii ki, bu bir engel değil göbeğimiz bir kesilmedi. :) Benim de önemli bir işim çıktığından dolayı, pazar günü olması bana daha çok uyuyor.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Noldu şimdi pazara mı erteledik?[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 evet, biraz öyle olacak sanırım.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pazar gelirim grizle bende.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 -1 ben yokum[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. ha bi de your time has come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hmm pazar olabilir herhalde aslinda bana her gun uyuyor tatile girdim 3 hafta keh:P ama yarın yapsaydık tam ayarlamıstım kendimi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk [Bu mesaj CusTodeM tarafından 05 Ocak 2006 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Pazar olduysa Wish+7 iptal olur...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar