_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende geliyorum[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 oha 50 falan olduk nerdeyse[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bu da adeks planı.[Bu mesaj Coldwind tarafından 03 Ocak 2006 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 bende ankaradan gelicem nedir bu adeks nerededir?[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4dv3nt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 wiş(+5) +7 - +8'de olabilir minimum 5 kişi gelecek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 UPDATEEEEE yanımda 1 arkadaş getiriyorum... adeks beşiktaşta temmuzcum gel sen bize götürcem seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Bu cuma günü saat 20.00 dan, Cumartesi saat 08.00e kadar birlikteyiz.Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen Soth (+1) Dogdog (+1) Sacros Tarist Thomas Wish (+5) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Narstil stainless Finrod Toggie Mesh (+1) Narstil Ancalagan Kfg Helcaraxe Ancalagan Lyrent DynamicK CustodeM mADmaXimus MADBOY (+1) Rion kanix (?) metboy (?) ZaugnaKhaldun (?) Silmarwen (?)48+ kişi. Adeks haritası Adeks oturma planı[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 polis basmaz dimi? 18 yaşından kuçuğuz bide[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 basmaz. polizei onların adamı.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hahahhaha google earth ownz[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 harbiden de öyle=) ancalagan ı iki defa yazmışsınız bu arada listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 71835218735127 kişi ne oynucaz[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Öf ÖSS.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "ÖSS'ye gittim gelicem." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Evet ne oynayacagımızı kararlastırmanın vakti geldi bence. Herelde BF2 baya iyi olur bu kadar kişiyle ama ben oynamadım daha önce :) öğreticeksiniz artık. Onun dışında dota atalım abi sabaha kadar :D[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bir kere DOTA gencliginden bu sefer turnuvamsi aktiviteler gelir... Ayrica BF calistiran bir makine istiyorum bu sefer. Bir de isin kilici sallama oyunu vardi? Dota'dan vakit kalirsa AGE de atilir?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Valla ben her oyunda biraz noob kalıcam size göre uzun süredir oynamıyorum çünkü oyun falan, o yüzden bana biraz merhamet göstericeksiniz tamam mı :) sabaha kadar ögrenirim insallah her oyundan bişeyler, zaten oraya kazanmaya değil eğlenmeye gidiyoruz yani di mi :)[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Önemli olan katılmak.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Katilmak tabii ya. Mesela PC winning row yapti Fifa'da Spidee'ye ama Spidee yilmadi. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sabaha kadar hep yenilirsem ben sıkılırım ama :D[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hertürlü oynariz ehhe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehm neyse. evet evet gelirim. g3nksquad'ın aynı odadaki yeri ayrılsın fakat. [Bu mesaj Bathory tarafından 04 Ocak 2006 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 walla bende geliirim benide ekleyin schreib mich auch ins List!!! :D[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R ----------------------------------------- Dünya Ahiret Bacımsın Uzayda YAkalarsam Affetmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben soyliyeyim ne oyniyacagimi simdi jedi oynarim diyenleri uzmek... cod oynarim diyenlerle saatlerce sd ctf fifa oynarim diyenlerle turnuva ve en guzeli DOTAAAA g3nklerden olurum ama :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bu cuma günü saat 20.00 dan, Cumartesi saat 08.00e kadar birlikteyiz.Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen Soth (+1) Dogdog (+1) Sacros Tarist Thomas Wish (+5?) Penth Dela Elaidi AlexiSeptimus Xaenin Akerfeldt zaidral Bathory Narstil stainless Finrod Toggie Mesh (+1) Narstil Pha Kfg Helcaraxe Ancalagan Lyrent DynamicK CustodeM mADmaXimus MADBOY (+1) Rion Menkalinan kanix (?) metboy (?) ZaugnaKhaldun (?) Silmarwen (?)49+ kişi. Adeks haritası Adeks oturma planı[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ben de geliyorum ama tanıdığım adamlarla aynı odada olurum ona göre, coldwind,dela,bath,head,wish falan fıstık.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar