Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yer: Adeks (Beşiktaş) Gün: 6-7 Ocak 2006 Saat: 21.00-09.00 Fiyat: tam belli değil ama 16 YTL olur yine tahminen. Gelmek isteyen kaleye mum diksin. Das List Coldwind Sly-One Disappear geffen spidee Quivalen-Soth (+3 kişi) Dogdog Sacros Tarist Thomas [signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. [Bu mesaj Coldwind tarafından 27 Aralık 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 21.00 yalan olur söyliim de 10. anlaşalım zaten oturana kadar oho.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 eveeet yeni yılın ilk lan party sinde bir SHOW-UP niteliğinde giriyoruz olaya efenim.. Hayırlı uğurlu olsun... *!saberını hazırlar*[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bayram arifesi sabah 10'a kadar pek kimse dayanamıyor, ayrıca 9 da başlaması, sona kalacak kişinin saat 12 civarında oturması demektir ki, adam gecenin tadını rahatça çıkarır, ilk lan party de olduğu gibi.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 iyi lan![signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 geçen sefer gel(e)meyenler de gelsin diye hem.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Wish ve arkadaslari.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Penthesilea yi katin efem Dela, Elaidi, AlexiSeptimus, Xaenin, Akerfeldt, zaidral, Bathory de gelir heralde ki gangsquad i kuralim :D[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 wish'in arkadaşları kaç kişi toplamda? adekstekilere yaklaşık bir sayı vermeye deneyeceğim, en azından geçen seferki gibi geç kalanlar için koltuk krizi olmasını adamlar engeller belki bir şekilde.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 AA bathory gelirken bana masteyn penası ve setlisti getirir mi ya ? heheh geçen yaz sonu alacaktım kaynadı gibi oldu ulaşamıyorum da =)[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Bu defa gelicem gibi, Magtheridon dakilerle duel yaparız artık eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ya beyler 4 ocakta yapsanız ne kadar güzel olurdu aslında ya=([signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 edit[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Quatzal, 24 Aralık 2005 22:58 tarihinde demiş ki: Artık bakir değilim..Bu sene seksi hayvanca yaşadım..Ama keşke kız arkadaşımdan ayrılmasaydım ; ) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Aralık 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 gelirim belkim[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 4 ocak çarşamba ula ? cuma warken.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 said: -Wissy, 27 Aralık 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Wish ve arkadaslari. dota rulaz mı o zaman?[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 dotaya dotayım arkadaşım bütün gece oynamayın bari.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 tüm gece dota yapmayın valla bunda da[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 hmm.. o zaman oynanması şart oyunları belirtelim. quake, cs gibi. warcraftlı csyi bulun bu arada. o çok zevkli olur.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 ayrıca.. ayarlıcak arkadaş, adekse akşam 8'den sabah 8'e pazarlığı yapsın ona zahmet. çünkü sabahladığınızda saat 6 dan sonrası bedava oluyor. fix tarife almasak daha avantajlı oluyor yani bizim için. liste hazırlayan arkadaş deathlord'u da ekleyebilir.. ben onun shamanıyım gelicek dediysem gelir :d[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! [Bu mesaj geffen tarafından 28 Aralık 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 8 çok erken bence millet oturamaz o saatte mümkün değil yalan olur nyie saatimizden yiyelim canım. 10 bile olsun demişken ben. bf2 ve jedi academy yi 40 kişi yapalım bu sefer bi de bi zahmet.ss[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 jedi'den hiç anlamıyorum.. sabah 10'a kalınca zombi oluyorum o yüzden şey ettim. elimden geldiğince oynarım diğer oyunları. bf2'de bilinçsizce uçak manevraları görürseniz bilin ki o benim.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 40 kişi zor olur bence bu sefer.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 silp 20 kişi olsun aynı mekan içinde aynı oyunları oynasın yeter bize. ben sadece 2 oda gördüm geçen seferkin de. bi geniş olan bir de batori g3nklerimizin oturduğu yer. diğer kısımlardakiler bizden bağımsız oynamış zaten.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 yeni liste yapalım o zaman cold?[signature][hline]they call us problem child we spent our lives on trial we walk an endless mile we are the youth gone wild we stand and we won't fall we're the one and one for all the writing's on the wall we are the youth gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar