lupin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaslar şimdi flashget prgramım var ... mozilla ile indirmek istersem konun 1299 sürümünü mozillanın kendi downloaderı indirmeye baslıor ki 340mb indiremem .... internet explorerda aynı sekilde kendi inidiricisiyle .... napmam lazımda flashgetle indirmesi lazım ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 flashget oto yapmıyosa,manuel yap,çalıştır download yazan yere linki yaz[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iide link download.comdaki linkmi ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ayrıca manuel nerede yazıor?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 şöyle yap,gir sayfaya download yazını sağ tıkla özelliklerdeki url yi kopyala yapıştır yap[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 manuel yazmıyo ya,kendin yap demek istedim[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 platto ... linki aldım dielim ... copy paste nereye yapıcam ? flashgetten nereyi acıcam ?[signature][hline]HHR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 enter new url to download diye bişi olması lazım[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar