Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Patinajcı Patiler, Efendim, bayram tatili 9 gün kışın da güneye kaçılmaz diye düşünerekten, zamanında erteleyip yapmadığımız patinaj buluşmasını bu 9 gün içerisinde icra etmeyi teklif ediyorum. Eğer herkes sağa sola kaçmıyorsa (benim bayramda çalışmam bile sözkonusu), buluşmak istenirse, diyorum ki buluşalım kaynaşalım, laflayalım, çay- kahve içelim. Buyrun, varsanız plan yapalım, düşünelim, karar verelim. Saygılarımla,[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Tık tık tık.... Kimse var mıııı? Alo? Alooooo? ALOOOOO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya benim araba çok yakmasa atlar gelirim aslında t.dağdan ama bi istanbula gidip gelmem 200 ytl yi geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yattı sizin buluşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar