platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 topic okuyayım derken az önce öldümm off offffffff,gitti 7.3m exp ve lvl down,diezde 30 taş rezzer varsa yardım pls[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 geçmiş olsun :([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hahahah :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Insta_tek veya Tashkesen :-P[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 o benim başıma hep gelior şimdi lvl 60 ım pati okumasaydım 62 idim xDD[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 press okkkkkkkkkkk :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: kenjuro_40, 06 Ocak 2006 13:36 tarihinde demiş ki: press okkkkkkkkkkk orda çürürüm yinede yapmam öyle bişey[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Aware3___, 06 Ocak 2006 13:35 tarihinde demiş ki: o benim başıma hep gelior şimdi lvl 60 ım pati okumasaydım 62 idim xDD :horace: bnde okuyom pati ama hiç ölmedm ;) yetenek işi[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CraZy_FroG Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaşım galiba senin paticik kurallarından haberin yok en önemli kural şu knight online oynarken kesinlikle ve kesinlikle paticik okumuycaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 imzayı değiştirdim :D of offffffffffffffffff[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3___ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Ji_Ber, 06 Ocak 2006 13:38 tarihinde demiş ki: said: Aware3___, 06 Ocak 2006 13:35 tarihinde demiş ki: o benim başıma hep gelior şimdi lvl 60 ım pati okumasaydım 62 idim xDD :horace: bnde okuyom pati ama hiç ölmedm ;) yetenek işi yetenek işi deil beleşçilik işi[signature][hline]Name:Chuda_Tr LvL: 6x Np: 12k Forever Buff heal ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ezk herkes senn gibi aposta harpy de buf werp yatıomu sanıon ben 2 nowa atmiim atıyolar annda:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human [Bu mesaj Ji_Ber tarafından 06 Ocak 2006 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yaw town çektim makina takıldı kaldı düzeşirmi bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: kenjuro_40, 06 Ocak 2006 13:50 tarihinde demiş ki: yaw town çektim makina takıldı kaldı düzeşirmi bu :( beter ol :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 savaşa gidip pot satacaktım :( müzik çalıyo ama takıldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben 62%10 dan 61 %80 dustum olur boyle seyler salla takıl kafana gore :D :D[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 oyundan attı peh. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dahada betr ol:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 girecem azimliyim :D pre yok şimdide yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ben size dedim online resser hattı olsun die ama dinleyen yok bak şimdi konu sabitlenmiş olsaydı sen de oraya yazıcaktın sora da resserları belki daha erken okuycaktın. şimidi bekle babam bekle...[signature][hline]Nick: Cure_Shot Job: Paladin Level: 61 Nation: Human Clan: RetroSpect Np: 25k (Şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Cure_Shot, 06 Ocak 2006 14:02 tarihinde demiş ki: ben size dedim online resser hattı olsun die ama dinleyen yok bak şimdi konu sabitlenmiş olsaydı sen de oraya yazıcaktın sora da resserları belki daha erken okuycaktın. şimidi bekle babam bekle... len clandan bagırıyom ses cıkmıyo buraya gelmis resser hattı diyon seni eziq seni :D :D :D :D zaten yatınca basıyom ok tınlamıyom zaten 61 kadar dussem nolcak 62 master acmıısm :P[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Cure_Shot, 06 Ocak 2006 14:02 tarihinde demiş ki: ben size dedim online resser hattı olsun die ama dinleyen yok bak şimdi konu sabitlenmiş olsaydı sen de oraya yazıcaktın sora da resserları belki daha erken okuycaktın. şimidi bekle babam bekle... ahın tuttu zaten :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaskor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 10 taş olursa geliyim bir de nerde öldüğünü belirtirsen iyi olur[signature][hline]lvl62 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenjuro_40 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 azmin gücü girdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: gaskor, 06 Ocak 2006 14:12 tarihinde demiş ki: 10 taş olursa geliyim bir de nerde öldüğünü belirtirsen iyi olur saol ama 10 olmaz[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 61 rogue (lvl down by paticik)(DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar