warrior18 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ebet arkadaşlar sonunda şifrem geldi yarın tam 1 ay olacak [email protected] bu mail adresine attığım ve bütün bilgilerimi yazarak gönderdiğim mailime şifremi bugün gönderdiler verdikleri şifre ile siteye girip yeni şifremi tanımladım ve oyuna giriş yaptım ancak loading infor... yazısı %10 da kalıyor ilerlemiyor bunun nedenini bilen varmı acaba... NOT: Şifresi gelmeyen tüm arkadaşlar yularıdaki mail adresine bütün bilglerinizi gönderin derdinizi anlatın ingilizcesi iyi biri yazsın durumunuzu premium üyeliğiniz de varsa büyük ihtimalle geliyor şansınız bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lol ne güzel bir mail adresi o öyle.Fake bence bu Fake:)inanmayın sux bi adres e benzior[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :Heaven Np :360k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 eet ole bi adres warmış. kusura bakmayın oraya mail atin mail gelir şifre falan merak etmeyin bende simdi ogrendim sorry:/[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :Heaven Np :360k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 millette salaktı zaten herkezi kendin gibi görme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Sheref_, 05 Ocak 2006 00:00 tarihinde demiş ki: eet ole bi adres warmış. kusura bakmayın oraya mail atin mail gelir şifre falan merak etmeyin bende simdi ogrendim sorry:/ ciddimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ewet ciddiyim..yanimda oynayan bi arkadasinda ole bi durum olmustuda oda ordan halletmis[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :Heaven Np :360k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bide bak forumlardan birinde talkative_is_back die bise war.Oda bu maile gondererek isini halletmis..[signature][hline]Nick :Sheref Server:Xigenon Job :ArchMage Level :6x Clan :Heaven Np :360k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 o zaman sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 öle bir adresi var face falanda dil benim topickime bakanlar ne yazdığımı anlayabilir[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bu arada ko2 beni bu aralar baya bi şaşırtıyo,kospu kullanımını engelledi,miilete şifre filen gönderiyo ,enteresan[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 harbiden de öle he akılları başına gelmiş gerçi bende o kadar küfür yesem .... bende aynı şeyleri yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaşlar böyle bir mail adresi var ister inanın ister inanmayınsizin bileceğiniz bir şey o ama diğer mail adreslerine tam 1 aydır sürekli mail göndermem rağmen cevap alamamıştım hatta artık beni bloklamışlardı gönderdiğim mailler geri geliyordu bu adreside jade... arkadaşın topiğinden aldım o vermişti banada ve işe yaradı allah razı olsun ondan... inşallah şifresi gelemyen arkadaşlar bu adres sayesinde alırlar şifresini gerçekten zor 1 sene sen kas giydir para yatır gerçekten kötü oluyor allaha şükür şifrem geldi rahatladım darısı gelemyen lerin başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ya arkadaşlar bide bu %10 hatası neden ilerlemiyo başka charla giriyor yeni gelen şifremle oyuna giriyom %10 da kalıyor nedena caba bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 valla benimde öle bişey başıma geldi silip tekrar yükledim oyunu düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warrior18 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 başka charla giriyor ama tuhaf değilmi başka yolu yokmu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JwL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaşlar slm bana yardımcı olıcak varmı bende aynı durumdan magdurum site şfiremi göndermedi gizli cevabımı bilmiyorum vede premium da yok alamazmıyım charımı 35 gün oldu chardan haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JwL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arkadaşlar slm bana yardımcı olıcak varmı bende aynı durumdan magdurum site şfiremi göndermedi gizli cevabımı bilmiyorum vede premium da yok alamazmıyım charımı 35 gün oldu chardan haber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar