helodnhiker Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar ben uo samurai empire ı yükledim tüm patchleri tamaldaım en son sürüm gatewayı indirip çalıştırdım ama hangi server a bağlanmayı denesim could not connect to origin please resart ultima online dio maz olan serverları da denedim otomatik account açıorum ama yine aynı erroru verio bu yüzden ultima oynayamıorum ne yapmam gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 uo serverinda oynayan uo player inin gateway`e ihtiyaci yoktur normal kosullarda, eger sen uo`nun kendi server inda oynamiyorsan, bu topic daha fazla yardim alacagin bir yere tasinacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 İşte bunu biliorum :P Her serverda denedinmi ? Yoksa sadece denedigin server mi ? Sadece denedigin serversa daha önce orda account açılmış demektir internet cafe mi yoksa evden mi oynuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bende de var bu olay,hazır char var giremiyorum origine ulaşamıyor diyor,napmak lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar