diablotg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaşlar babam vazgeçti A4 ten o başlık altına devam etmedim çünkü herkes A4 yorumlamak için giricekti bakmıcakları.Şimdi ben arabalardan anlamıorum bunu babam artık kesin satın aldı.Yani şimdi buna bende binicem bana rica etsem bu arabanın şeklini beğenip beğenmediğinizi motorunu güzel kötü yanlarını hızını sağlamlığını yorumlayabilirmisiniz. Arkadaş ta Passat la kıyaslıor sizce passat la fiyatlar yakın bu araba ya 0 km 50 000Ytl istediler.Yani Acenta genel fiyatı bu siz olsanız tercihiniz nasıl olurdu Passat mı Jetta mı ?[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benim tercihim passat olurdu. jetta boranın devamı.ve bence tipi güzel değil.[signature][hline]when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
big_man Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ee heralde passat sacmalama ama o ilk fiyatı passatın dandik bosu yani jette al hiç degilse 50 milyara full olur ama passatın fullu 75 ii bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Arada çok fiyat farkı var. A4 güzel bir seçimdi.[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Passat la Jetta'nın kıyaslanması bence yanlış olur, Eğer yeterli paran varsa tabiki Passat...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Passat tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Oglum tugrul actıgın knouya bak ya :)[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Passat zaten Jetta'nın üstü model değil mi? 206 mı alsam 307 mi demek gibi olmuş. Araçların tipleri de benzerken tabii ki Passat alınır paşa paşa gezilir. Fekaat, aynı paraya odun gibi Passat ama full aksesuar Jetta alabiliyorsan orada düşünmek lazım derim ben.[signature][hline]Cafein= Ultimate Crash Tester VOLVO - Steady As a ROCK Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar