TheProfessional Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaslar cyherda bütün kutu itemlari silinmiş diyorlar doru deil sadece sayica fazla olan itemlar indirildi defender of lord enion bow dark vain hell breaker stafllar bunlar oldukca fazlaydi serverin en iyi silahlari indirildi cyhper eh biraz daha oynanabilir ha shellere niye bişey olmadi derseniz onu bende anlamadim yanılyorda olabilirim. +7 ve üzeri itemi silininenler topice yazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ceyperda shellerim ve uniglerim dahil +9 dex kupelerimde silinmiş ama icim yanmadı cunku legal deillerdi zaten cyper legal deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Fp +8 lerde silinmişmidir:D[signature][hline]Lycaon 60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende dark vain-glacier enion vs staflar -hell breaker hepsi uctu + arkadasimin uniqueleri boomm uniqulerde gitmiş demek ama kafaya göre mi sildiler anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benım ıcım gıdıyo ya defender lordla smıte haemr gıttı kasadakı hell bereker enıon bowuda unutmayalım :D c de legal oynuyan adam yok zaten nıye yapıyoalrkı aralarında bı server kotu kalsa nolcak[signature][hline]Srver : C1/2/3 Job : Shdw Knight LvL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Zaten uniq mi varki cyperda silinsin .. 21gb+shard +7 veriorum priest pendant vermiyolar.[signature][hline]Lycaon 60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerli_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 [email protected] burayamı yazıdouk derdiimizi beyler yoksa dahamı deişikti Mail ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dua edin düpe-wipede server silinmio xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 saol alta.. [Bu mesaj FoR tarafından 06 Ocak 2006 03:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lycaon_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Off of cyper sen beni maf ettin.. Şimdi beramusda olsaydım ilk 10a girmiştim.[signature][hline]Lycaon 60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 adı üstünde zaten cypher xD boşverin sanal şeyler bunlar. aşk sevgi dostluk kardeşlik. oyunu bırakıyorum cok uzun bir süreliğine zaten. arkadaşımla başka bir şehre taşıncaz we net olmıycak. temmuzda girecem bakalım çar durcak mı[signature][hline]Server : Arez (not Ares) Nick : AltaTurk (not AtaTurk) lvl : 65 Clan : Eternal_Knightz (not old) Np : 58k Fans r : /town Lakabı : Kamyon (not tank) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 1 milyara hell breaker +7 almıştım silindi bende çıktım cypherdan bi dahada girmiyorum uykusuz kalarak kastığım tüm param boşa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 O serverda dupe wipe yapılsa gerçek anlamda herkes birbirine yumruklarla dalmaya başlar. Gerçektende bir kaç kere sadece pazar gezmek için girdim. Defender Of Lord +9 görünce ve o blue bilmem ne kutularınında 10m'ye satıldığını görünce oha dedim ve bu serverda oynayanlara acıdım gerçekten.[signature][hline]Server: Diez Nick: Holydexteriyus Clan: Tormentors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 enion +7 ve +6 silindi daha dün almıştıjm[signature][hline]Maybe the world doesn't exist. And maybe me neither... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IRON___MAIDEN Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Keşke dupe wipe olsa da , cz ortam tamamen bana kalsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALTA Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kasamdaki 1 milyar param silinmiş,başka parası silinen varmı?bu nasıl iştir coinsin dupemü olur.[signature][hline]nick: :::BALTA::: server: cypher lvl:60 job:archer clan: Theliberty np: one be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaskor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: tyran_tr, 06 Ocak 2006 10:22 tarihinde demiş ki: enion +7 ve +6 silindi daha dün almıştıjm sen daha dolan oralarda mecbursun gelecen diez e hade hade :p[signature][hline]lvl62 priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bankamda +7 hanguk sword var diye 21gb parayıda silmişler deli oldum ha[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy -Paticik KO Moderator.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ßenim +7 Enion ßow Ve Clanımdaki Arkadaslara Verdigim Smite Hammer / Def Of Lord Vs. Gibi Uniq İtemler Hala Duruyor NEDENSE ! ! Dupeci Soylentisini Cıkaran Arkadaslara Saygilarimla..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx Win Or Die ßut Never Lose ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar