Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cyherda dupe wipe kutu wipe +7 ve üzeri silinenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar cyherda bütün kutu itemlari silinmiş diyorlar doru deil sadece sayica fazla olan itemlar indirildi defender of lord enion bow dark vain hell breaker stafllar bunlar oldukca fazlaydi serverin en iyi silahlari indirildi cyhper eh biraz daha oynanabilir ha shellere niye bişey olmadi derseniz onu bende anlamadim yanılyorda olabilirim.

+7 ve üzeri itemi silininenler topice yazsin
Mesaj tarihi:
benım ıcım gıdıyo ya defender lordla smıte haemr gıttı
kasadakı hell bereker enıon bowuda unutmayalım :D c de legal oynuyan adam yok zaten nıye yapıyoalrkı aralarında bı server kotu kalsa nolcak[signature][hline]Srver : C1/2/3
Job : Shdw Knight
LvL: 6x
Mesaj tarihi:
Zaten uniq mi varki cyperda silinsin .. 21gb+shard +7 veriorum priest pendant vermiyolar.[signature][hline]Lycaon
60Lvl - 3x.xxxnp - Cyper - Rogue/Assasin
Mesaj tarihi:
dua edin düpe-wipede server silinmio xD[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Nick : AltaTurk (not AtaTurk)
lvl : 65
Clan : Eternal_Knightz (not old)
Np : 58k
Fans r : /town
Lakabı : Kamyon (not tank)
Mesaj tarihi:
https://www.knightonlineworld.com/account/rankings.php[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Mesaj tarihi:
adı üstünde zaten cypher xD boşverin sanal şeyler bunlar. aşk sevgi dostluk kardeşlik. oyunu bırakıyorum cok uzun bir süreliğine zaten. arkadaşımla başka bir şehre taşıncaz we net olmıycak. temmuzda girecem bakalım çar durcak mı[signature][hline]Server : Arez (not Ares)
Mesaj tarihi:
O serverda dupe wipe yapılsa gerçek anlamda herkes birbirine yumruklarla dalmaya başlar. Gerçektende bir kaç kere sadece pazar gezmek için girdim. Defender Of Lord +9 görünce ve o blue bilmem ne kutularınında 10m'ye satıldığını görünce oha dedim ve bu serverda oynayanlara acıdım gerçekten.[signature][hline]Server: Diez
Nick: Holydexteriyus
Clan: Tormentors
Mesaj tarihi:
kasamdaki 1 milyar param silinmiş,başka parası silinen varmı?bu nasıl iştir coinsin dupemü olur.[signature][hline]nick: :::BALTA:::
server: cypher
lvl:60
job:archer
clan: Theliberty
np: one be :P
Mesaj tarihi:
said:
tyran_tr, 06 Ocak 2006 10:22 tarihinde demiş ki:
enion +7 ve +6 silindi daha dün almıştıjm

sen daha dolan oralarda mecbursun gelecen diez e hade hade :p[signature][hline]lvl62 priest
Mesaj tarihi:
ßenim +7 Enion ßow Ve Clanımdaki Arkadaslara Verdigim Smite Hammer / Def Of Lord Vs. Gibi Uniq İtemler Hala Duruyor NEDENSE ! !

Dupeci Soylentisini Cıkaran Arkadaslara Saygilarimla..[signature][hline]KLC Cypher Rogue 5x 2x.xxx

Win Or Die ßut Never Lose !
  • Yeni Oluştur...