Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa bi Frp hikayesi başlangıcı... :)

Sanguinius

Öne çıkan mesajlar

Yazdığım kısa bir hikayenin başlangıç bölümünü sizinle paylaşmak istedim... aldığım tepkilere göre devam edeceğim :)

-Bölüm 1-
--Usta ve Çırak--

İnce, kemikli bir elin içinde kırmızı bir kıvılcım belirmiş, işaret parmağının ucuna doğru parmağın etrafında dönerek hızla ilerliyordu. Kıvılcım birkaç saniyede dört kat büyüdü ve parmağın ucundan fırlayarak hedefine doğru yöneldi.
Samandan yapılmış korkuluğun zindanın duvarına çarpıp parçalanmasına sebep oldu.
Kel, yaşlı rahip, tahtadan sandalyesinden kalkıp çocuğa doğru yaklaştı. Sakalları düzgün kesilmiş bütün çenesini kaplıyordu.

"Bu büyüyü bu kadar çabuk öğrenmene şaşırdım doğrusu, Edain." sesi ince fakat etkiliydi.
"Her büyü yapışımda bunu tekrarlıyorsun, Usta" diye cevap verdi genç çırak.
Sinirlerine hakim olamayarak "Çünkü, benim salak öğrencim, bu kadar hızlı öğrenmene gerçekten de şaşırıyorum" dedi ve ekledi "Ben bile bu kadar çabuk öğrenememiştim."
Çocuk birden gülmeye başladı. "Belki de senden daha zekiyimdir." kaçmaya başlamıştı bile.
Rahip, bir yumruğunu sıkarak "Seni bir elime geçirirsem...!" sesi bağırışla birlikte çatallaşmıştı. Piposunu yakıp rahat sandalyesine oturdu. "Kesinlikle daha zekisin evlat... Kesinlikle..."[signature][hline]Walk softly and carry a big gun.-

[Bu mesaj Sanguinius tarafından 05 Ocak 2006 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ruhdöveni ile Harry Potter karışı bir başlangıç olmuş :)
Saka bı yane fena olmamış fakat hiç tasfir yok hikayende.Tasfire ağırlık verirsen güzel bir hikaye olabilir.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Saol... tasvir üzerinde çalışırım... bu arada bu şekilde eleştirmen gerçekten çok hoş cidden saol... genelde insanlar yapıcı eleştiri yapmıyor sanırım bu forumlarda diye düşünüyordum ki düşüncemi çürüttün... tekrar saol... :)[signature][hline]Walk softly and carry a big gun.-
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Eleştirilerimin yapıcı olmasına özen göstericem. Umarım yanlış anlamazsın.

Bir FRP hikayesinin başlangıcı olmamış. Daha çok şey gibi olmuş :) adını koyamadım ama bir hikaye değil :)

Kemiksi el betimlemesi artık yapılmamalı... daha yaratıcı birşeyler bulmak lazım.. aklıma hemen voldemort raistlin dalamar fistandantilus gibi karakterler geliyo.

Ama büyücü bir ortak usta yada çırak istersen (experiencelarımızı kıyaslarız :P) [email protected] buyur msnim.

Bol şans
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş ta çok kısa kesmişsin , raistlin vari bi büyücünün hikayesinin başlangıcı gibi olmuş ama kime benzediği pek önemli değil akıcı bi anlatımlave yeni karakterler ekleyerek yazarsan çok daha güzel olcak.bu arada yazmaya devam et böyle bırak ma sakın devamını bekliyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

@tharkas:oyunculara konuyu anlatman yetmezki tasfir yapmadığın mekanı anlatmadığın sürece.arkadaşımızın hikayesını okurken kafamda mekanın hayalını kuramadım.hayal edebıldıgım tek sey büyü ögrenen bir ögrenci ve ögreten bir hoca o kadar:) ayrıca herhangi bir romanda tasfirin ne kadar onemlı bır yer tuttugunu bilirsin.tasfir ne kadar güzel yapılırsa okuyan kendını o kadar kıtabın ıcınde hısseder kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...