Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bir türlü öğrenemedim şu "photoshop"'u ? bunu espirisini bilen yada anlantan bir kaynak bilen var mı ? hayal ettiğimi oluşturamıyorum.[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bak her efekti iyice ogrenmen gerek ve sonra layerlar hakkinda cok denemen gereken sey var layerlari, masklari kullanmak cok onemli daha neler neler.. bunlarin hepsini icine sindirdikten sonra herbirini birbirinde kullanarak cok fazla calisma yap ve sonra ne hayal ediyosan yapmaya basliyacaksin..[hline]Harvester - Deadly one...
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 adam gibi öğrenmenin 3 yolu var -kurs (adam gibi bi kurs olacak) -tutoriallar (bölük börçük olması çok kötü ama sınırsızlar) -kitap (pahalı ve doğru kitabı alman lazım) kendin oturup kasabilirsin ama normalde 1 birim zamanda öğrenilen şeyi 10 birim zamanda öğrenirsin, kendin kasacaksan tutorialları kullanmanı tavsiye ederim çok şey kazanırsın[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 f1 kadar faydalı hiçbir öğretmen yoktur. f1 sen ve tutoriallar ve iktisat leasing atılım projemiz. aman ihtiyar kurt bunu duymasın ehehahehaheaa.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Maleboge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 benim problemim filteler ve layer, channel'lar değil.... ör:adam hiç bir filtre kullanmadan sağde fırçalarla gölgeler,metalik,altın textler, vb yapıyor nasıl ? oluyor ? görüntünün sırrır nedir ?[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 o programın dışında kalıp yaratıcılık ve sanatçılığın, bi de yetmiyomuş gibi matematik çözümlemenin alanına giriyor.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
Öne çıkan mesajlar