Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 a4tech optical greateye optic mouse aldım ama bazen hareket ettirmeyince ekrandaki mouse imlecinde titreşim oluyor.hafif hareket ettirince geçiyor. Sebebi nedir bu sinir bozucu hadisenin? (son driver yüklü)
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 O her mouse'da oluo genelde. Bende de Microsoft IntelliEye Explorer 1.0 var. Onda da oluo bazen. Çoğu zaman oyunlarda 180 hatta 360 derece dönüo durup dururken felan. 3.0 'ı çıkmış bunun 1500 yerine saniyede 6000 kare çekio felan o sorunlarıda gidermişler. Ondan almak lazm.[hline]This Cat Scratches Free.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dpi sorunu yeterince tarayamiyor optik okuyucun bundan oluyor, mousepadin cok renkli menkli olmasin bide mouse u usb den bagla biraz daha duzelecektir[hline]
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 aynısından bende de var onda şuna dikkat etcen mouse u kullandığın yüzey pürüzsüz olcak ii yansıtıcak yane temiz tut mouse u kullandıgın yüzeyi . ben öle mousepad fln kullanmıyorum zımparalı,vernikli beyaz tahta üzerinde nerdeyse hic titremio .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! [Bu mesaj LiGhTfOrCE tarafından 30 August 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ben beyaz karton aldım, şu arkası gri renk olan sert kartonlardan. Uygun ebatlarda kestim; arkasını çevirdim, mousepad olarak onu kullanıyorum. Sorunsuz gidiyor. Ha böyle olunca eskime derdi de yok... 3 4 ay sonra kirleniyor karton biraz... At eskisini, bi tane daha kes kartondan... Ucuza mal oluyo valla. [Bu mesaj riglous tarafından 30 August 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar