Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ikmal sinawim wardi anca gecebldim butun yazim fikildi mikldi ama yabanci dile baya yardimc oldu ikmal sinawina benden baska girenler warsa alah yardmcilari olsn wla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 İkmal değil de Pazartesi opera sınavım var. Uğruna saçlarımı kaybettiğim sınav. böhü[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oda girici bisi basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ben de giriyom ahsda.[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Hahaha ben 3 dersten ikmale kaldım fizik,edebiyat,tarih ve hepsine toplam 3 gün çalıştım ben üçünüde geçtim nihahaha![hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 massallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar