Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG alıcam. Benle birlike getirtmek isteyen varmı?

Eno

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar...

Pazartesi-salı falan, kendime SWG sipariş edicem.
Eğer almak isteyen varsa, pazartesiye kadar buraya yazsın yada bana özel mesaj atsın. Maximum 2 kişiye daha alabilirim gümrüğe takılmamak için. Ve oyunların ücretlerini, siparişden önce yatırmanız gerekiyor bana. Geçmişte bu konuda yaşadığım sorunları tekrar yaşamak istemiyorum... Oyun gelince kargo ile göndericem adresinize. Ben izmir de oturuyorum bu arada. Parayı havale ile gönderebilirsiniz bana...

1 Adet SWG = 110.000.000TL.

Dileyen buraya mesaj atabilir yada özel mesaj gönderebilir. Bu akşam birazdan çeşm'ye gidiyorum. Ordan bakabileceğimi sanmıyorum. Ama size pazar akşamı geri dönerim. Özel mesaj atıp telefon numaranızı da bırakabilirsiniz...

Sevgiler,
Eno[hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

beni bir çaldırır mısın eno? tamam varım ben.[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...