yosun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Ya ben kadıköyü hiç bu açıdan kolaçan etmemişim Bi kızla çıkıyorum genelde kadıköyde takılıyoruz nerelere gidilir napılır? çünkü ne zmn gitmeye başlasam kendimi orange önünde buluyomuşum meğer uhuuuu....[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 kadıköy diye arat konu çıkacaktır karşına...[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yok onun kızla cıktıgını belirtmesi gerekiyordu[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Abi aradım herkes bi yeri yazmış bi yer bi yer tüm kadıköy olmuş zaten :j yani özellikle KIZLA gidilicek güzel hoş yerler neresidir?[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 barlar sokağında çok hoş cafeler war oralara yada rex ten inerkene mask war yada merakeş yada saklı kent war (ha ne?) bu başka![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hm AS sinemasının orda Gölge Cafe var. oyun vs oynanabiliyor minderler felan var tam bir aşk ortamı tabi bizim kız arkadaşımız yok elimiz boş gidiyoruz oraya hehue ondan başka sis var hollywood sinemasının oralarda. hera şarap evi güzel mesela. reks sinemasıda genellikle boş oluyor. tavsiye ederim eheh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Barlar sokaginda Karga var gidilebilecek hoş mekan. Hem tercihe göre alkollü birşeylerde içebilirsiniz müzigi güzel hoş ambiansli bir ortamdir. onun dışında yukarda NAtural_Jedi'ın da söyledigi gibi mask ve reks güzel yerlerdir. Sonra rıhtıma gidebilirsiniz. Sahil güzeldir.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 sonra unutmadan reksten aşağıya inerken gitar cafe var... Nasil bir yer bilmiyorum ama güzele benziyor :) Taksimdeki gibi mi acaba?[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 alakası yok. bi kere karşıdaki gitar kafede harbici tekila veriolar oeehhh[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gitar Cafe yi yıktılar dağıttılar parçaladılar birşeyler yapıyorlar şimdi orada. Ama ben sana şiddetle Gölge yi tavsiye ederim. Hem iyi hem de kızla takılmak için ideal bir yer. Bir de oraya gittiğin de sağına soluna bakarsan muhakkak beni görebilirsin :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Gölgeye kesin geliyoruz ozman çok hoş anlattınız...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 moda sahil ;)[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Kirence kafeye gidersen ve çatı katına çıkarsan amaçlarına ulaşacaksın[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu konu sömürüldü bence de madem çıkıyon biriyle geziceniz aricanız hem sen beyendin diye bişey yoktur kız beyenecek biliyonuz kaprisli yaratıklar onlar :P (alınmayın kızlar ama rastladıklarımın hepsi öyle çıktı) gitar cafe hala bakımda (server mübarek) en son arkadaşla(kız) gittik açıldı mı acaba diye kapısının önünde işçilerin ayakkabılarını içerden gelen anlamadığımız sesleri görünce basamaklardan beşer beşer inerek kaçtık dışarı çıkınca oh çektik :D[hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: BabacumMostors, 30 August 2003 02:03 tarihinde demiş ki: Kirence kafeye gidersen ve çatı katına çıkarsan amaçlarına ulaşacaksın[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own ehem öhöm! (yazdım bi kenera :j)[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar