GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bana dünya üzerinde istediğin herşeyi yapabileceğin bir tek yer gösterir misin? Mutlak özgürlük arıyorsan yanlış gezegendesin. Zorunlu yada değil bir seçme hakkı verilmiş olması özgürlüğün. Senin de bunu yapmayı sevmen özgürlük aşkın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 *kafasını kaşır, birasından bir yudum daha alır* madem tüme varım yapıyoruz; verebileceğim tek cevap insan doğasında bir diğer insana zarar verebilecek herhangi bir dürtüye sahip olmadığına inanıyor olmamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Kisa sac disiplin mi? buna gulerim aksine disiplin diye gostermeye calisiyolar, millet bu yuzcden bir insani tipiyle yargilamayi ogrenerek buyuyo, ve gencligimiz olusuyor iste. O kadar uzulme, keratin bu cikar tekrar.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar