mondain Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sınava giricem nerden alabilirim lise için?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hiçbir bilgim yok.Bi bakalım bileler çıkar belki.Ben de seneye girecem ama kaytarmaya çalışıyorum :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ben sevinç dershanesinden almıştım zamnında Erenköy de Erenköy tren istasyonunun yukarısı Kaptan Arif sokakta..[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 orası benim dershanem :)[hline]fizban olamadım ama vizban oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kezbanlar çoğaldı hehehe[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 okuldan weriolar len onu..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Sinava dahil olmayan okullar vermiyor Suadiye Dershanesinden temin edebilirsin. Gecen sene oyle yaptim ben. Okullari iyi tercih et gerci istanbulda oturuyorsun klasik siralama su olur Robert uskudar amerikan Koc Saint Joseph[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sınav ne zaman olacak bende gireceğimde :-P?benimde formu almam lazım.[hline]fizban olamadım ama vizban oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Volfied, 26 Şubat 2003 11:51 tarihinde demiş ki: Ben sevinç dershanesinden almıştım zamnında Erenköy de Erenköy tren istasyonunun yukarısı Kaptan Arif sokakta..[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu eheh bizim sokak ta ben bilmiyorum hiç görmedim ehahau klasik olarak.[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 dersanelerde veriyolardır oralara bakın.. bize geçen sene okuldan vermişlerdi ama dersane de veriyodu (bi de başvuru süresi falan bitmedi mi onun? daha önceleri bitmesi lazımdı gibime geliyo)[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arcane müzik.net cafeyi bilrsin onun biraz daha kadıköy tarafında dooru gidiyosun, kaptan arifin başı, eskiden pazar kurulurdu, galiba hala kuruluyo oraya, orda köşk gibin bi yer var tam köşede, onun arkasındaki köşk sevinç dersanesi işte :) (ben 2 sene önce Dörtler Dershanesindeydim, Sevinç i arkadaşlardan biliyorum)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arcane müzik.net cafeyi bilrsin onun biraz daha kadıköy tarafında dooru gidiyosun, kaptan arifin başı, eskiden pazar kurulurdu, galiba hala kuruluyo oraya, orda köşk gibin bi yer var tam köşede, onun arkasındaki köşk sevinç dersanesi işte :) (ben 2 sene önce Dörtler Dershanesindeydim, Sevinç i arkadaşlardan biliyorum)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: arcane, 26 Şubat 2003 14:39 tarihinde demiş ki: said: Volfied, 26 Şubat 2003 11:51 tarihinde demiş ki: Ben sevinç dershanesinden almıştım zamnında Erenköy de Erenköy tren istasyonunun yukarısı Kaptan Arif sokakta.. Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu eheh bizim sokak ta ben bilmiyorum hiç görmedim ehahau klasik olarak.[hline]As he holds a single match in his fingers, we quote] bizimde sokak bende bilmiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 üsküdar amerikanad gitmeyin gay müdür yardımcısı var bi,de manyak çok[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abicim napcan sen özel okulu boşver sen onları o okullarda okuyanlar adam olmaz :) gir bi anadolu lisesine olsun bitsin adından belli anadolu yanii[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı özel okul başvuru formu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 üsküdar amerikanad gitmeyin gay müdür yardımcısı var bi,de manyak çok[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abicim napcan sen özel okulu boşver sen onları o okullarda okuyanlar adam olmaz :) gir bi anadolu lisesine olsun bitsin adından belli anadolu yanii[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı özel okul başvuru formu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abicim napcan sen özel okulu boşver sen onları o okullarda okuyanlar adam olmaz :) gir bi anadolu lisesine olsun bitsin adından belli anadolu yanii[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar