wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Abi çok heycanandım bende seneye gircem :) ne güzel şöle wander abimiz gibi odtu elektrik elektronik flam girsek iyi olcak aslında :)[hline]22 Agustos 2003 wildpervert: asudgasudhas7udahsda dopis : buna zati bak kari g*tunu acti desen SDDSDSDLFJSDKOJFSDJHFNSDKJHFSDKJ yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bilkent iktisat 8. ve son tercihim :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wpervert Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ne gusel girmişsin tercihine darısı benim ve benimle birlikte gircek olanların başına euheuheu[hline]Thelegbra 22 Agustos 2003 tarihinde demiş ki: ne anlatıyon lam adama?? salak herif yaa sorcan salak herif yaa sorcan??????????? masudhasuıdhasuıdhgasdjasudyhdasgbasydtgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: Raid3r, 23 August 2003 11:27 tarihinde demiş ki: herkese hayırlı olsun. olmayanlar da üzülmesin birdaha denerler şanslarını. Dojorel MrMedia bilkent'e hoşgeldiniz ehe başka bilkent var mı lem? BladeSinger da gelio başka başka ben... artık bilkent patigücü'nü kurabiliriz :D :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 SABANCI ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ EKONOMİ-YÖNETİM BİLİMLERİ PROGRAMLARI hayırlısı artık herkese de tebrikler[hline]2368 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bu arada BİLKENT'İ KAZANANLAR DİKKAT DİKKAT!! OSYM'NIN VERDİĞİ KAYIT TARİHİ GEÇERSİZDİR. KAYIT TARİHLERİNİ www.bilkent.edu.tr den öğrenin.. sayfa açılınca aday bilgi diye ufak bir pencere açılacak oraya girin... mesela iktisat 4 eylül kayıt 22 eylül de dersbaşı 12si ve 16sında sınav var (iniglizce) ama yanlış hatılıyor olabilirim bakın gene[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! [Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 evt benim kayıt 7 eylül de,[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Arkadaslar hangi okul kac puan? Bolümlerin taban puanlari kaç? nereden bakilabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 osym.gov.tr de, tercih oluştuma hödösündevar,baksana yaw oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Heralde yarın falan güncellerler. Eski puanlar var halen daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 senin istediğin şeyi yarın bazı gazeteler verecek galiba. hangi bölmüme en son kaçıncı olan veya kaç puan alan girdi gibi birşeyler verecekler duymuştum.ama hangi gazete bilmiyorum...çoğu verebilir..[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oh ekonometri bildiğim kadarı ile en ağır bölümlerden biri iktisat ile matematiğin harmanlanışı :)[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: PhalanX, 23 August 2003 14:49 tarihinde demiş ki: 5.tercih İstanbul-Ekonometri aka sıçış :)[hline][b]Just gris.. abi kolay gelsin ben yazmaya korktum o bölümü yiğitmişsin :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Pha birak Uni.'yi falan da futbolcu ol sen :)[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ekonometriden mezun olunca ne oluyosun ekonometrist diycek şimdi :) ne işe yarıyosun yani[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 borsada calısıosun...herkez hayırlı olsun sonuclar .[hline]Mirage, 20 August 2003 10:06 tarihinde demiş ki: Bırakın abi DarQeR ile müzik konusunda tartışmayın yutar sizi. Adam müziğin ters taraftan tikisi olmuş eharf. It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: regulus, 23 August 2003 12:52 tarihinde demiş ki: said: Raid3r, 23 August 2003 11:27 tarihinde demiş ki: herkese hayırlı olsun. olmayanlar da üzülmesin birdaha denerler şanslarını. Dojorel MrMedia bilkent'e hoşgeldiniz ehe başka bilkent var mı lem? BladeSinger da gelio başka başka ben... artık bilkent patigücü'nü kurabiliriz :D :D[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Birde ben bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Herkese geçmiş olsun. Üniversite hayatınızda başarılar, ii oyunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 7 sayfa okuyamadım anadolu yada ogü kazanan varmı?[hline]aente is alone this way aente: Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist O kadar zalagim ki cıkıs yapmadan kalktim onlden allahtan Maxi farketmiş . Aptal maxi ben cıkıs yapmıorum o makineden zaten kafede bitek ben takılıom paticige ve o makineye ben oturuorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 abi inanmıyorum ya bi arkım benden 0.7 puan yüksek alıp istanbul uni isletme 2.ogretime giriyo.bense bi soru eksik yaptım diye yeditepeye giriyorum ya of of niye bi soru daha yapmadım ki ;([hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bilkent de ki paticiklerle buluşmak isterim[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yok mu yıldız, yok mu yıldız uluslarararsı ilişkiler ve siyaset bilimi üyeaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lan bilkentte oryantal mi ne her neyse or la başlayan birşey varmış... yok dersler başlamadan önce seminer falan dinleyecek oyun oynayacak gezecek 10 puan toplamaya çalışacakmışız... ne berbat bir iş o la etkinliklerden biri:tilki tilki saat kaç? bu ne yaaa edit:oryantasyonmuş :) ve hatta linki http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/academic/admission/oryantasyon/index.html [hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! [Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj regulus tarafından 23 August 2003 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ya peki Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ne gelen yokmu yaa? bi Dyna mıvar oralarda?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 ne ya ben gitmem öle şeylere (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar