fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 douwantit den sipariş verdim oyunu ne kdr zamanda gelceği onemli değil ztn şu anki makinamda oyunu doğru duzgun oynayamam o yuzden 2 haftada da gelse olur 1 ayda da ama şimdi ewe gelmiyor sanırım ben altunizadede olan yeri seçtim çunku ben orda oturuyorum fakat bu mahir iz caddesi nere oluyor onu bilen var mı? varsa soylerse sevinirim bir de 110 milyona gelio oyun biraz soktular mı ban yoksa normal mi?[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bir de biliyorsanız şu MBE nin telefon numarasını yazarsanız...[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 tamam beyler telefonunu oğrendim... heralde tam yerini de oradan tarif ederler gene de teşekkur ederim okuyanlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 capitolun üzerinde olsuğu caddede sol kanatta amerikan vari bir bina var..üzerinde mailbox etc yazıo..orası..[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yardımın için saol ztn daha bugun verdim siparişi 2 haftaya gelir artık o zmn gider alırım ordan... tekrar saol...[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 her zaman..[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar