_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Yurtdışında 100lerce yerden alışveriş yaptım bugüne kadar tek sorun yaşamadım kredi kartımla.Ama burası bana şöle bir gerekçe sunuyo: Your credit card issuing bank has refused to process this transaction. Please contact your credit card issuing bank for more information. Bankayı aradığımda sorun olmaması gerekir diyo.Kartımda türkçe karakter var.Bu zamana kadar hiç bi sitede zorlanmadım bu yüzden.Tek sebep olarak buna bağlıyabiliyorum.Daha önceden bu sitede böle sorun yaşamış olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ben gayet rahat aLdIm.. Bak bazI web siteLerinde aynen bilgiLEri KArt Ekstresindeki gibi girmen gerekir.. Ozellikle adresini Ekstrede nasIL yazIorsa oyLe yazacaksIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Sorun Gamestop dan kaynaklanmiyor gibi.. Cok sorunsuzca 2 ad. collectors ed. i 3 gunde gonderdiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Benim sölemek istediğimde o sorun gamestopta diil.Benim kartta türkçe harf var merak ettiğim böle bi sorunu yaşayan oldumu daha önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 ya bu oyunu daha ucuza alabilcemiz bi yer yok mu gamestoptan 150 milyon flm tutuo çok bence nolursa olsun bi oyuna verilmicek para 100 milyondan ucuza getiren firma var mı?[hline]Solid Snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 91 dolara chipsbits te var.Adamlar cvv sormuyo ama.Banka çekemeyebilirler dedi parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Sorunun nerden kaynaklandığını anladık bankayla.Gamestop'ta sipariş verirken checkout formunda CVV numarası girin diye bişi yok.Bu numara olmayıncada banka onay vermemiş.Sizler nasıl aldınız merak ettim şimdi.Benim banka denizbank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 benim siparişim douwantitten idi 2 günde hepsi bitti nerdeyse aşamaların çıktı gelio şu an 2-3 gün içinde bekliorum, süper :) :) tek sorunum ufak bi kart sorunu oldu onuda başka kartla deiştirip mail attım türkçe karakter içerio isim eğer olmassa bide o şekilde deneyin diye, 10dk da oldu :-) 124 milyona geldi benim sipariş (hızlı kargo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Türkçe karakter olan kartı kabul edimiyomuki?Bende şimdi verdim sipariş order placed diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kredi karti ekstre'mi scanleyip Gamestop'a mail'la gonderdim.3 gun sonra elime ulaştı paket.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 normalde etmiyo, hiç türkçe karakter olmıcak ama önlem alıp bi mail atarsan benim gibi sorun çıkma olasığı azalır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bende durumu izah eden bir mail attım.Senin türkçe karakterini kabul etmişlermiydi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dediğim maili atmadan hemen önceki kart bilgileri yenileme formunda ingilizce kullanmıştım, ama bu normalde türkçedir falan diye yazdım maila. şu an left cons. center aşamasındayım kargoya verilip uçağa bincek paketim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 citibank La hiç bi yerde probLem yaşamazsInIz amerikan banKAsI ve internet oLayInIN kaLbi amerika olduundan her yerde geçior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_InFeRnO_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Douwantit'ten mail gelmiş kredi kartı decline diye.Türkçe harften sanırım kabul etmiyolar çözemedim.Neyse sıkıldım artık Avrupa'da çıkıcak 5 eylül'de artık ozaman alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar