DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 selamlar. bu sorunu daha öncede yazmıstım ama cevap gelmemişti.. su rpc sorununu hallettıgım gunden beri internette iken hiç bir program calısmıyor iken (icq explorer vs.) sürekli dosya alımı ve aktarımı yapmıorum (5-7k sec.) ayrica system, network service ve local servise altında svchost.exe die bişiden 4 adet calısmakta ve 20mb ram kullanmakta.. end progress yaptıgımda rpc sorunu tekrarlanıyor.. sizde de bu host varmı? neyse bu o kadar onemlı deılde başta yazdıgım sorunuma bi çare :)
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 svchost'dan 4-5 tane açılmasında problem yok. Bir firewall kur yoksa. Kerio Personal Firewall 3.0 Beta öneririm. Beta olmasına rağmen güzel. Bende bir sorun çıkarmadı o yama. Internette yavaşlık gibi felan. Başka bir sorun olabilir.[hline]This Cat Scratches Free.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bugün gene ilginç bişi oldu speedblaster die program durduk yere yüklendi.. (netteyken) acaba biri benım bılgısayarımamı giriyor sürekli. cunku haldur huldur dosya ıletıyorum 1 saat sonunda 15 mb sent gözüküo 25 mb de recieved..
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Soru sormadan yüklenemez yaw. Program ekle kaldır da görünmüomu.[hline]This Cat Scratches Free.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 gözüküordu uninstall ettim programı...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Başka bir program yüklediysen onun yanında sormadan yüklemiş olabilir.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar